Blog

Folytatódik a szentgyörgyi focicsoda

Minden Kovászna megyei focikedvelőt – és nem csak – büszkeséggel tölt el a Sepsi OSK felfelé ívelő pályája.

Kisdiákok látogatták meg a Bertis húsüzemet

Az Iskola másként hét keretében a Váradi József Általános Iskola 3.C osztályos tanulói – Fodor Jutka Mónika tanítónő vezetésével – meglátogatták a Bertis húsüzemét, melyben cégünk hústermékei és felvágottjai készülnek.

XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál

A hagyományhoz híven, 2018 novemberében megrendezésre került a Szabó Kati Sportcsarnokban térségünk legrégebbi gasztronómiai rendezvénye, a XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál, melynek kiemelt partnere idén is a Bertis cég volt.

Megnyitotta kapuit a Panorama Boutique Hotel & Event Hall

Ünnepélyes keretek között, a sajtó jelenlétében adta át a Panorama Boutique Hotel & Event Hall komplexumot az építő cég a tulajdonosnak, Berszány Tibornak.

Lezárult a háromszéki közösségi kampány

A Mi - Noi közösségi kampány közel két év után, 2018. május 10-én ünnepélyes keretek között zárult le. Cégünk a kampány kezdetétől fontosnak tartotta a kezdeményezés támogatását.

A Junior Business Club évzáró üzleti kávéháza

A Junior Business Club 2017-es évzáró üzleti kávéháza 90 résztvevő társaságában zajlott le a Central Vendéglőben. Első részben a szakmai meghívottak “Vezetés és szervezés, attitűd, karizma esetleg szakma?” kérdéskört feszegették.

Rotary est

A hagyomány szerint megszervezett Rotary estnek az Orchidea Vendéglő adott otthont, ahol a finom falatok mellett megfogalmazódott a cél, miszerint 2018-ban alakuljon meg az első Kovászna megyei Rotaract klub.

XV. Háromszéki Kolbászparádé

Idén 15. alkalommal került megszervezésre a Háromszéki Kolbászparádé a Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, az ASIMCOV – Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége, valamint a SVESZ – Sepsiszentgyörgyi Vendéglátóipari Egységek Szövetsége által.

VISIT COVASNA

A helyi értékek támogatása mindig is fontos volt számunkra. Kovászna megye rengeteg szép, különleges, a hosszú idők történetét hordozó hellyel rendelkezik, mely minden erre látogatót elkápráztat – ha ide találnak.

Építők napja, 2017

Hatodik alkalommal került megszervezésre a rendezvény, amely egy 1989 előtti hagyományt éleszt újra és arra hívatott, hogy a tervezőket, építőket és megrendelőket egy kellemes hangulatú találkozó keretében közös beszélgetésre buzdítsa a jelen problémáiról és a jövő lehetőségeiről az építőipar területén.

Előzmények