Blog

Két díjat nyert a Bertis a Vezető Kovászna Megyei Vállalkozások gáláján

A Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara 26. alkalommal jutalmazta a legkiválóbb teljesítményt felmutató háromszéki cégek vezetőit. A Bertis Kft. és Bertikris Kft. idén két díjjal tért haza a díjátadóról.

Mi a barbecue és miben különbözik a grillezéstől?

A barbecue-t sokan összekeverik az egyszerű kerti sütögetéssel, pedig két homlokegyenest más elkészítési módról beszélhetünk. Míg a rácson való grillezés esetében magas hőfokon, rövid idő alatt sütjük meg a húst, addig a barbecue esetében alacsonyabb hőmérséklet mellett, hosszabb idő alatt, a forró füst segítségével készítjük el a fogásokat.

Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition a Bertis támogatásával!

A Sepsi SiC Outland Expedition csapat tagjai 2015 óta vesznek részt nagy autós túrákon, a tavalyi túrát és idei Caucasus Trophy-t is ők szervezték. Ebben az évben négy autóval indultak útnak, összesen 8 ember, amiből 3 sepsiszentgyörgyi: Hajnal Attila, Demeter László és Flechammer Ottó-Oscar.

Folytatódik a szentgyörgyi focicsoda

Minden Kovászna megyei focikedvelőt – és nem csak – büszkeséggel tölt el a Sepsi OSK felfelé ívelő pályája.

Kisdiákok látogatták meg a Bertis húsüzemet

Az Iskola másként hét keretében a Váradi József Általános Iskola 3.C osztályos tanulói – Fodor Jutka Mónika tanítónő vezetésével – meglátogatták a Bertis húsüzemét, melyben cégünk hústermékei és felvágottjai készülnek.

XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál

A hagyományhoz híven, 2018 novemberében megrendezésre került a Szabó Kati Sportcsarnokban térségünk legrégebbi gasztronómiai rendezvénye, a XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál, melynek kiemelt partnere idén is a Bertis cég volt.

Megnyitotta kapuit a Panorama Boutique Hotel & Event Hall

Ünnepélyes keretek között, a sajtó jelenlétében adta át a Panorama Boutique Hotel & Event Hall komplexumot az építő cég a tulajdonosnak, Berszány Tibornak.

Lezárult a háromszéki közösségi kampány

A Mi - Noi közösségi kampány közel két év után, 2018. május 10-én ünnepélyes keretek között zárult le. Cégünk a kampány kezdetétől fontosnak tartotta a kezdeményezés támogatását.

A Junior Business Club évzáró üzleti kávéháza

A Junior Business Club 2017-es évzáró üzleti kávéháza 90 résztvevő társaságában zajlott le a Central Vendéglőben. Első részben a szakmai meghívottak “Vezetés és szervezés, attitűd, karizma esetleg szakma?” kérdéskört feszegették.

Rotary est

A hagyomány szerint megszervezett Rotary estnek az Orchidea Vendéglő adott otthont, ahol a finom falatok mellett megfogalmazódott a cél, miszerint 2018-ban alakuljon meg az első Kovászna megyei Rotaract klub.