Blog

Bertis a câștigat două premii la gala Topul Firmelor din județul Covasna

Camera de Comerț și Industrie Covasna a premiat pentru a 26-a oară conducătorii firmelor cu cele mai bune rezultate din județ. Firmele Bertis Srl. și Bertikris Srl. s-au întors acasă cu două premii.

Ce este barbecue-ul și cum se deosebește de grătar?

Mulți oameni confundă barbecue-ul cu simplul grătar din curte, chiar dacă cele două proceduri sunt diametral opuse. La grătar prăjim carnea la temperatură înaltă, într-un timp scurt, spre deosebire de barbecue unde preparăm carnea la temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat cu ajutorul fumului fierbinte.

Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition cu sprijinul Bertis!

Membrii echipei Sepsi SiC Outland Expedition participă din 2015 la ture lungi cu mașina, ei au organizat expediția de anul trecut și Caucasus Trophy din acest an. În 2019 ei pornesc la drum cu patru mașini și 8 persoane, dintre care 3 din Sfântu Gheorghe: Hajnal Attila, Demeter László și Flechammer Ottó-Oscar.

Folytatódik a szentgyörgyi focicsoda

Toți microbiștii (și nu numai) din județul Covasna sunt mândri de evoluția ascendentă a echipei de fotbal Sepsi OSK.

Elevi în vizită la fabrica de procesare Bertis

În cadrul programului Școala altfel, elevii clasei a III-a C din Școala cu clasele I-VIII “Váradi József” sub îndrumarea învățătoarei Fodor Jutka Mónika au făcut o vizită în fabrica de procesare a cărnii Bertis, unde se prepară produsele din carne și mezelurile firmei noastre.

XVI. Parada Cârnaților și Festivalul Verzei

Conform tradiției, în noiembrie 2018, în Sala Sporturilor “Szabó Kati” s-a organizat unul dintre cele mai vechi evenimente gastronomice din comunitatea noastră: a XVI-a ediție a Paradei Cârnaților și Festivalul Verzei, al cărui partener principal a fost Grupul Bertis.

Porțile deschise la Hotel Panorama Boutique & Event Hall

Într-un cadru de sărbătoare, compania de construcții a predat complexul hotelier Panorama Boutique & Event Hall proprietarului, Berszány Tibor.

S-a încheiat campania comunitară pentru valori locale

După cei doi ani de activitate, campania „Noi suntem” a fost finalizată în cadrul unei sărbători pe 10 mai 2018. Compania noastră a acordat o importanță deosebită sprijinirii campaniei încă de la începutul acesteia.

Business Café

Clubul Junior Business a marcat încheierea anului 2017 printr-un eveniment cu 90 de participanți la Restaurantul Central. În prima parte s-au exprimat diverse opinii în jurul întrebării: „Leadership și organizare, atitudine, carismă sau poate chiar o profesie?”.

Seara Rotary

Seara tradițională Rotary a fost găzduită de Restaurantul Orchidea unde, alături de preparatele delicioase, s-a conturat obiectivul anului 2018: să se înființeze primul Club Rotaract al județului Covasna.