Blog

Să ne protejăm împreună mediul! - Big Mama Delivery Ecologic

Toți ne dorim să ne trăim viața în aşa fel, încât să ne lăsăm amprenta. Suntem siguri că nici Dumneavoastră nu vă imaginați această amprentă ca fiind reprezentată de deșeurile din plastic care se degradează extrem de greu. Și pentru noi este important viitorul mediului și tocmai de aceea, de acum, în cazul unei comenzi aveți posibilitatea de vă cere mâncarea fără tacâmurile de plastic!

Zilele Sfântu Gheorghe 2017

Răsplata zilelor productive este sărbătoarea. Sărbătoarea este autentică, doar atunci când poate fi însușită de fiecare participant. Aceste gânduri ne-au îndrumat în alegerea de a sponsoriza zilele orașului, deoarece considerăm că doar împreună cu locuitorii orașului putem să sărbătorim cu adevărat.

Progresiv Awards 2017

Magazinul Bertis Gold, aflat în centrul orașului Sfântu Gheorghe, a obținut cu rezultate deosebite la concursului Progresiv Awards.

Ce stă la baza creșterii unei companii?

Secretul creșterii

Cu doi ani în urmă am cunoscut Bertisul, care era încă de atunci considerat a fi mare, având un număr de aproximativ 400 de angajați. Săptămâna trecută a depășit numărul, ajungând la 950. Se pune întrebarea: Care este secretul creșterii?

În atenția clienților noștri: carne proaspătă fără congelare!

Dragi clienți, avem de împărtășit cu dumneavoastră ceva foarte important! Știți ce înseamnă în magazinele noastre proaspăt?

Pălincă de fructe premiată în magazinele noastre

O imensă mândrie ne cuprinde când ne gândim la pălinca cu numele de Sanct Georgius produsă la distileria Potio Nobilis din orașul nostru, care a primit din nou numeroase distincții și premii la cea mai importantă competiție din Europa Centrală și de Est.

Pachete cu dulciuri pentru cei mici de Moş Nicolae

Sărbătorile învăluie oamenii în magia lor și îi aduce mai aproape de semeni. În perioada aceasta avem ocazia să aducem un zâmbet sincer pe buzele celorlalți.

Cheia succesului stă în dezvoltarea permanentă

Cel mai important obiectiv al companiei noastre este asigurarea permanentă a calității în toate zonele de activitate, fie că este vorba de producție, vânzări sau servicii. Pentru garantarea calității constante este necesară o echipă profesionistă. În opinia noastră, o echipă doar atunci este bună, când ține pasul cu tehnologia, noutățile și cu trendurile. În același timp este capabilă să se reinventeze și să privească dintr-o altă perspectivă sarcinile repetitive. O metodă de dezvoltarea profesională este participarea activă la pregătiri, training și la activități de teambuilding.

“Meleté, castelul de muzică fermecat” - sesiune de dezvoltare a copiilor prin intermediul muzicii

Copiii înseamnă viitorul. Cu toții suntem de acord cu acest gând, iar dragostea de părinte ne încurajează să le oferim acestora tot ce e mai bun. Grădinițele și școlile joacă un rol important în dezvoltarea micuților noștri, iar experiențele dobândite aici le influențează dezvoltarea individuală. De aceea este deosebit de important ca varietatea experiențelor să fie cât mai diversificată pentru ei. Cu toții știm că în momentul în care un copil are posibilitatea să acumuleze tot mai multe experiențe, acesta va deveni din ce în ce mai deschis și va dispune de o personalitate bogată.

Acest gând ne-a îndemnat să satisfacem cererea primită și să sprijinim acest eveniment.

Festivalul de povești al Ținutului Secuiesc „A fost odată, ca niciodată”

Acordăm o importanță semnificativă păstrării tradițiilor. Astfel, nu este prima dată când afirmăm că ne îndreptăm atenția către conservarea tradițiilor, care, după cum știm, poate lua mai multe forme.

Szabó Enikő, directorul asociației Tipe Tupa, este specialistă în terapia prin povești și se ocupă cu o parte foarte frumoasă din păstrarea tradițiilor, mai exact cu basmele populare.