Blog

Folytatódik a szentgyörgyi focicsoda

Toți microbiștii (și nu numai) din județul Covasna sunt mândri de evoluția ascendentă a echipei de fotbal Sepsi OSK.

Elevi în vizită la fabrica de procesare Bertis

În cadrul programului Școala altfel, elevii clasei a III-a C din Școala cu clasele I-VIII “Váradi József” sub îndrumarea învățătoarei Fodor Jutka Mónika au făcut o vizită în fabrica de procesare a cărnii Bertis, unde se prepară produsele din carne și mezelurile firmei noastre.

XVI. Parada Cârnaților și Festivalul Verzei

Conform tradiției, în noiembrie 2018, în Sala Sporturilor “Szabó Kati” s-a organizat unul dintre cele mai vechi evenimente gastronomice din comunitatea noastră: a XVI-a ediție a Paradei Cârnaților și Festivalul Verzei, al cărui partener principal a fost Grupul Bertis.

Porțile deschise la Hotel Panorama Boutique & Event Hall

Într-un cadru de sărbătoare, compania de construcții a predat complexul hotelier Panorama Boutique & Event Hall proprietarului, Berszány Tibor.

S-a încheiat campania comunitară pentru valori locale

După cei doi ani de activitate, campania „Noi suntem” a fost finalizată în cadrul unei sărbători pe 10 mai 2018. Compania noastră a acordat o importanță deosebită sprijinirii campaniei încă de la începutul acesteia.

Business Café

Clubul Junior Business a marcat încheierea anului 2017 printr-un eveniment cu 90 de participanți la Restaurantul Central. În prima parte s-au exprimat diverse opinii în jurul întrebării: „Leadership și organizare, atitudine, carismă sau poate chiar o profesie?”.

Seara Rotary

Seara tradițională Rotary a fost găzduită de Restaurantul Orchidea unde, alături de preparatele delicioase, s-a conturat obiectivul anului 2018: să se înființeze primul Club Rotaract al județului Covasna.

Parada Cârnaților Ediția XV

Cea de-a 15-a ediție a Paradei Cârnaților a fost organizată de către Consiliul Județean Covasna, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Covasna, ASIMCOV (Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna) și SVESZ (Asociația Unităților de Alimentație Publică Sfântu Gheorghe).

VISIT COVASNA

Sprijinirea valorilor locale a reprezentat mereu un punct de reper în activitatea noastră. Județul Covasna adăpostește numeroase locuri bogate în frumusețe, unicitate și istorie, care vor vrăji fiecare vizitator, dacă acesta reușește să ajungă aici.

Ziua Constructorilor, 2017

În acest an a debutat a VI-a ediție a evenimentului, care însuflețește o tradiție dinaintea anilor 1989 și are ca scop încurajarea discuțiilor deschise între designeri, constructorii și clienți despre problemele din prezent și oportunitățile din viitor din domeniul construcțiilor, în cadrul unei întâlniri cu o atmosferă plăcută.

Istoric

Lunile anterioare
Anii anteriori