Blog

Ziua Constructorilor, 2017

În acest an a debutat a VI-a ediție a evenimentului, care însuflețește o tradiție dinaintea anilor 1989 și are ca scop încurajarea discuțiilor deschise între designeri, constructorii și clienți despre problemele din prezent și oportunitățile din viitor din domeniul construcțiilor, în cadrul unei întâlniri cu o atmosferă plăcută.

Locul I: Cea mai mare creștere a traficului

Compania noastră s-a clasat pe locul întâi, în România, în 2016 ceea ce privește creșterea traficului printre rețelele de retail independente.

Emisiune Radio: Sepsi Radio & Restaurant Central

În cadrul emisiunii s-a vorbit și despre inițiativa noastră privind cina fără telefonul mobil, serile cu muzică live și despre noua noastră specialitate.

Ce au în comun bucătarii din Turcia, Coreea și Restaurantul Central?

Cel mare concurs gastronomic, East European Culinary Cup, a avut loc anul acesta în Brașov. Au participat bucătari din 27 de țări, printre care Turcia, Koreea, India și în cadrul evenimentului am fost onorați cu prezența bucătarilor în Restaurantul Central.

Festivalul Ardelenesc de Dansuri Populare pentru Copii și Tineri de la Perkő - 2017

În data de 10 iunie, pe muntele sfânt din Sânzieni, s-au întâlnit 39 de trupe de dans de copii și tineri, peste 1100 de iubitori de dans. Ca și anul trecut, ne-am bucurat să le pregătim și servim prânzul.

Să ne protejăm împreună mediul! - Big Mama Delivery Ecologic

Toți ne dorim să ne trăim viața în aşa fel, încât să ne lăsăm amprenta. Suntem siguri că nici Dumneavoastră nu vă imaginați această amprentă ca fiind reprezentată de deșeurile din plastic care se degradează extrem de greu. Și pentru noi este important viitorul mediului și tocmai de aceea, de acum, în cazul unei comenzi aveți posibilitatea de vă cere mâncarea fără tacâmurile de plastic!

Zilele Sfântu Gheorghe 2017

Răsplata zilelor productive este sărbătoarea. Sărbătoarea este autentică, doar atunci când poate fi însușită de fiecare participant. Aceste gânduri ne-au îndrumat în alegerea de a sponsoriza zilele orașului, deoarece considerăm că doar împreună cu locuitorii orașului putem să sărbătorim cu adevărat.

Progresiv Awards 2017

Magazinul Bertis Gold, aflat în centrul orașului Sfântu Gheorghe, a obținut cu rezultate deosebite la concursului Progresiv Awards.

Ce stă la baza creșterii unei companii?

Secretul creșterii

Cu doi ani în urmă am cunoscut Bertisul, care era încă de atunci considerat a fi mare, având un număr de aproximativ 400 de angajați. Săptămâna trecută a depășit numărul, ajungând la 950. Se pune întrebarea: Care este secretul creșterii?

În atenția clienților noștri: carne proaspătă fără congelare!

Dragi clienți, avem de împărtășit cu dumneavoastră ceva foarte important! Știți ce înseamnă în magazinele noastre proaspăt?