Porțile deschise la Hotel Panorama Boutique & Event Hall

| de Blogger | în categoria Evenimente

Într-un cadru de sărbătoare, compania de construcții a predat complexul hotelier Panorama Boutique & Event Hall proprietarului, Berszány Tibor. În prezența presei și invitaților care au contribuit la finalizarea lucrărilor, Berszány Tibor a accentuat cu mândrie timpul record de un an în care, împreună cu sprijinul companiilor locale, a reușit sa materializeze conceptul hotelului și a descris investiția ca fiind o demonstrație autentică a forței locale care este capabilă de orice. Pe parcursul evenimentului, Berszány Tibor a mulțumit contribuția fiecărui partener exprimându-și recunoștința și prețuirea pentru profesionalismul lor. La ceremonie a participat și Gruman Robert, vicepreședintele Consiliului județului Covasna, care a descris noua facilitate ca și una dintre bijuteriile turismului din Ardeal, iar la finalul discursului a urat prosperitate și cât mai mulți oaspeți noului complex.

Hotelul Panorama Boutique Hotel & Event Hall se află la 8 km de Sfântu Gheorghe, în apropriere de Vâlcele și dispune de 20 de camere care asigură 40 de locuri de cazare pentru oaspeții, participanții sau invitații unui eveniment. Pune la dispoziția oaspeților camere cu paturi duble sau matrimoniale, apartamente, precum și Honeymoon Suite. Complexul hotelier a fost proiectat de arhitectul Zsigmond Pal, iar pentru fiecare cameră, designerul de interior al complexului, Ramon Grosos, a conceput un design unic folosind cele mai bune materiale pentru finalizarea acestora. Hotelul pune la dispoziție o sală de conferințe, o terasă umbrită la marginea pădurii, precum și un centru spa unde oaspeții se pot relaxa în sauna finlandeza, sala salină, jacuzzi sau în ciubărul cu apa sărată.

Hotelul, înconjurat de grădina verde în care află și cortul de evenimente cu o capacitate de 500 de persoane, este fiind un loc ideal pentru nuntă, ultimul clopoțel, expoziții precum și alte evenimente. Panorama Event Hall oferă servicii complete în funcție de cererile oaspeților. Mai multe informații despre ofertele Panorama Boutique Hotel & Event Hall pe pagina www.panoramacenter.ro.

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric