Blog

Noi suntem Bertis - Ferenc și László

Dacă luna trecută vă prezentam doi dintre colegii noștri de la Bertikris din cadrul secției de dezosare, luna aceasta continuăm pe linia procesului de producție și, cu mândrie, vă prezentăm doi colegi de la secția de preparare.

Noi suntem Bertis - István și Zoltán

Precum un episod gen “Matrix” așa începem și noi prezentarea personajelor noastre din această lună, și o facem cu intenție căci de data aceasta intrăm pe teritoriul Bertikrisului și al producției de carne, secția dezosare. Condițiile de lucru aici respectă un standard ridicat de protecție și igienă iar în hala de producție totul arată ca într-un scenariu Matrix! Așadar vă introducem în locul unde începe totul! Aici este prima stație importantă de pregatire, tranșare și dezosare a cărnii care mai târziu se transformă în materie primă pentru mezelurile gustoase sau efectiv devine carnea proaspătă pentru grill! Este un loc unde lamele cuțitelor sclipesc iar sunetul pare înfricoșător, dar atmosfera în care oamenii lucrează aici contrazice total acest film!

Noi suntem Bertis - Erzsébet și Izabela

Pentru copii înseamnă o adevărată magie, iar pentru adulți este o bucurie care îndulcește viața... căci prăjiturile au fost și vor rămâne pentru mereu o creație a gustului pentru toţi dintre noi! Și pentru că la toţi ne plac prăjiturile, vă invităm în această lună cu mare poftă, să vizitaţi laboratorul nostru de cofetărie și patiserie din cadrul Bertis! Gazde ne sunt două dintre cele mai iscusite „artiste” ale prăjiturilor și anume: Molnár Erzsébet - cofetar și Izabela Dumitru - inginera i.a. Așadar, continuând seria noastră „Noi suntem Bertis”, dedicată oamenilor noștri, vă prezentăm lumea prăjiturilor direct din sufletul și povestea celor care le dau viața.

Noi suntem Bertis - Zsolt și Attila

Cei mai mulți dintre noi ajungem dimineaţa încă somnoroși la rafturile cu pâine! Mirosul pâinii proaspete ne ghidează automat către rafturile pline cu miresme și gusturi deosebite. Aducerea la timp a pâinii necesită însă eforturile neobosite a multor oameni. Acest articol vă dezvăluie „misterele” unei meserii nobile, prin intermediul oamenilor care lucrează la brutăria Bertis. Să lucrezi într-o brutărie este pentru mulți un vis... În fiecare zi, înconjurați de delicatese întregi, rezultatul acestei munci devine însăși bucuria de a-i încântă pe ceilalți cu acestea, cu produsele de patiserie gustoase și pâinea crocantă proaspăt coaptă. Pe lângă toată bucuria, trebuie să amintim și de munca care se ascunde în spate!

Amintiri de suflet din 2021

Poveștile de iarnă sunt mereu cele mai frumoase povești... căci ele adună bunătate și gânduri frumoase și mereu în aceste povești se termină totul cu bine. Oamenii devin mai deschiși și mai calzi! Faptele lor îi bucură pe alții cu bunăvoință și dăruință și luna decembrie devine, nu numai cum se spune „luna cadourilor”, dar și luna gesturilor frumoase.

De 20 de ani cu încredere printre facturile Bertis

Atunci când vine vorba despre munca cu hârtii și facturi, sunt mulți cei care cu siguranță nici nu vor să audă despre așa ceva! Numai că ordinea facturilor corespunzătoare mărfurilor și administrarea acestora este o parte extrem de importantă în procesul muncii.

„În fiecare zi se întâmplă ceva bun...“

În fiecare zi se întâmplă ceva bun...

– un interviu cu Dosa László

În mijloc de toamnă, rubrica noastră „20 de ani la Bertis“ vă prezintă un nou personaj care este parte din povestea noastră și suntem extrem de mândri să-l avem alături de noi! Este vorba despre Dosa László, directorul nostru de producție din cadrul Bertikris, dar și omul din „spatele“ brutăriei, sau poate și mai simplu, Paci – rockerul cu părul lung și privirea directă.

Moștenire de familie, parizerul Bertis – Scrisoare de la clienți

Un proverb foarte vechi spune: „cine se încumetă la călătorie are ce povesti“! Și este cu totul adevărat căci, după ultima mea călătorie din această vară, am multe de povestit!

Sandvișul la care nici dumneavoastră nu v-ați gândit încă!

Chiftele Bertis în baghetă

„Am știut mereu că voi lucra la Bertis...“

„Am știut mereu că voi lucra la Bertis...și astăzi au trecut deja 20 de ani!“

Un loc de muncă poate înseamnă pentru unii o necesitate, pentru alții însă pasiune... Pentru unii este un scop în viață, pentru alții este vorba efectiv despre plăcere...