Blog

Hamburger, cum îl cunoașteți și dumneavoastră!

Carne Hamburger Bertis în chiflă cu cartofi prăjiți

După 20 de ani, munca devine un stil de viață!

La Bertis sărbătoarea continuă, căci anul acesta sunt mai mulți dintre cei care, acum 20 de ani, au pus umărul la consolidarea companiei noastre! Așa cum am susținut mereu, la Bertis oamenii sunt cei care fac posibil succesul. Iar pentru că oamenii noștri ne sunt importanți vă invităm și în această lună să-i descoperiți în rubrica noastră: „20 de ani de Bertis“.

Achiziția cărnii, este o piatră de temelie a produselor Bertis

Povestea unui produs Bertis, indiferent ca am vorbi aici despre salamul secuiesc sau cârnații cu cașcaval, pornește întotdeauna - ca și în cazul tuturor poveștilor - de la un fact! Acesta pentru noi, înseamnă carnea proaspătă, care este totodată și baza rețetei.

Jubileu – 20 de Ani pentru Bertis

În această lună se împlinesc 20 de ani de când Klozer Ferenc, unul dintre oamenii de bază de la noi și-a început cariera Bertis.

Bertis a câștigat două premii la gala Topul Firmelor din județul Covasna

Camera de Comerț și Industrie Covasna a premiat pentru a 26-a oară conducătorii firmelor cu cele mai bune rezultate din județ. Firmele Bertis Srl. și Bertikris Srl. s-au întors acasă cu două premii.

Ce este barbecue-ul și cum se deosebește de grătar?

Mulți oameni confundă barbecue-ul cu simplul grătar din curte, chiar dacă cele două proceduri sunt diametral opuse. La grătar prăjim carnea la temperatură înaltă, într-un timp scurt, spre deosebire de barbecue unde preparăm carnea la temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat cu ajutorul fumului fierbinte.

Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition cu sprijinul Bertis!

Membrii echipei Sepsi SiC Outland Expedition participă din 2015 la ture lungi cu mașina, ei au organizat expediția de anul trecut și Caucasus Trophy din acest an. În 2019 ei pornesc la drum cu patru mașini și 8 persoane, dintre care 3 din Sfântu Gheorghe: Hajnal Attila, Demeter László și Flechammer Ottó-Oscar.

Continuă miracolul fotbalistic din Sfântu Gherorgh

Toți microbiștii (și nu numai) din județul Covasna sunt mândri de evoluția ascendentă a echipei de fotbal Sepsi OSK.

Elevi în vizită la fabrica de procesare Bertis

În cadrul programului Școala altfel, elevii clasei a III-a C din Școala cu clasele I-VIII “Váradi József” sub îndrumarea învățătoarei Fodor Jutka Mónika au făcut o vizită în fabrica de procesare a cărnii Bertis, unde se prepară produsele din carne și mezelurile firmei noastre.

XVI. Parada Cârnaților și Festivalul Verzei

Conform tradiției, în noiembrie 2018, în Sala Sporturilor “Szabó Kati” s-a organizat unul dintre cele mai vechi evenimente gastronomice din comunitatea noastră: a XVI-a ediție a Paradei Cârnaților și Festivalul Verzei, al cărui partener principal a fost Grupul Bertis.