Blog

Noi suntem Bertis - Ferentz Péter

În această ultimă lună de toamnă, când afară cade bruma, iar ploile și vântul ne anunță că vine vremea rece, noi vă invităm călduros să descoperiți din nou povestea unuia dintre colegi noștri, de care suntem mândri și care – pe bună dreptate – poate fi un exemplu de viață și carieră pentru oricine din noi. Se numește: Ferentz Péter și are 33 de ani. S-a alăturat echipei Bertis în urmă cu aproape 10 ani, a început ca șofer de livrări la magazinele Bertis. Astăzi conduce managementul celor 13 magazine din rețeaua noastră! L-am provocat pe Peter la un mic interviu, că să aflăm ce determinare a avut pentru munca sa și ce înseamnă cariera lui.

Omletă cu cârnați și ratatouille

Luna aceasta avem o rețetă cu adevărat specială pentru voi!

Bertis Revista Online - Noiembrie 2022

Revista Online
Cel mai nou catalog cu oferte vă așteaptă să răsfoiți! Descoperiți tot ce v-am pregătit și faceți-vă lista de cumpărături.

Hot Dog Bertis în stil Bertis

Luna aceasta avem o rețetă cu adevărat specială pentru voi! Hot Dog Bertis în stil Bertis

Cardul de recompensă Bertis – un semn de apreciere pentru fidelitatea Dumneavoastră

În luna aceasta am găsit pozitiv, dar și necesar, să vorbim mai detaliat despre cardul Bertis, un card care însoțește serviciile și ofertele magazinelor noastre.

Bertis Revista Online - Octombrie 2022

Revista Online
Cel mai nou catalog cu oferte vă așteaptă să răsfoiți! Descoperiți tot ce v-am pregătit și faceți-vă lista de cumpărături.

Noi suntem Bertis - Ernő și Zsolt

Depozitul bunătăților de la Bertis sau „compartimentul cel mai friguros” din cadrul firmei este punctul unde produsele ies la rampă! În depozit, cele mai gustoase și felurite mezeluri dar și alte produse, se întâlnesc ca într-o expoziție culinară, așteptând să facă cunoștință cu clienții noștri! Practic, de aici pleacă către con-sumatorii noștri gustul produselor noastre! De cum pătrunzi pe ușa de sticlă puternic izolată intri în cu totul altă lume: oamenii sunt îmbrăcați gros și umblă precum furnicile dintr-o parte în alta, stivuitoarele silențioase cu lăzi pline de mezeluri completează și ele imaginea, iar aburii răcoroși din jurul angajaților arată că acțiunea în depozit se deșfăsoară mereu foarte „fresh”!

Bertis Revista Online - Septembrie 2022

Au sosit diminețile răcoroase de toamnă și, odată cu ele, a început școala. Pentru a marca această ocazie, am selectat produse speciale pentru dumneavoastră și v-am adus câteva rețete interesante de sandviciuri! Descoperiți ofertele deosebite de luna aceasta:

Gustul tradiției: Variațiuni de sandviciuri cu șuncă Bertis Deliciu

Pentru ca învățarea să decurgă mai bine, fiecare copil are nevoie de o gustare de calitate și nutritivă. Iar cele mai bune sandvișuri sunt făcute cu mezeluri Bertis!

Bertis Revista Online - August 2022

Răsfoiește revista online