Blog

„În fiecare zi se întâmplă ceva bun...“

În fiecare zi se întâmplă ceva bun...

– un interviu cu Dosa László

În mijloc de toamnă, rubrica noastră „20 de ani la Bertis“ vă prezintă un nou personaj care este parte din povestea noastră și suntem extrem de mândri să-l avem alături de noi! Este vorba despre Dosa László, directorul nostru de producție din cadrul Bertikris, dar și omul din „spatele“ brutăriei, sau poate și mai simplu, Paci – rockerul cu părul lung și privirea directă.

Moștenire de familie, parizerul Bertis – Scrisoare de la clienți

Un proverb foarte vechi spune: „cine se încumetă la călătorie are ce povesti“! Și este cu totul adevărat căci, după ultima mea călătorie din această vară, am multe de povestit!

Sandvișul la care nici dumneavoastră nu v-ați gândit încă!

Chiftele Bertis în baghetă

„Am știut mereu că voi lucra la Bertis...“

„Am știut mereu că voi lucra la Bertis...și astăzi au trecut deja 20 de ani!“

Un loc de muncă poate înseamnă pentru unii o necesitate, pentru alții însă pasiune... Pentru unii este un scop în viață, pentru alții este vorba efectiv despre plăcere...

Hamburger, cum îl cunoașteți și dumneavoastră!

Carne Hamburger Bertis în chiflă cu cartofi prăjiți

După 20 de ani, munca devine un stil de viață!

La Bertis sărbătoarea continuă, căci anul acesta sunt mai mulți dintre cei care, acum 20 de ani, au pus umărul la consolidarea companiei noastre! Așa cum am susținut mereu, la Bertis oamenii sunt cei care fac posibil succesul. Iar pentru că oamenii noștri ne sunt importanți vă invităm și în această lună să-i descoperiți în rubrica noastră: „20 de ani de Bertis“.

Achiziția cărnii, este o piatră de temelie a produselor Bertis

Povestea unui produs Bertis, indiferent ca am vorbi aici despre salamul secuiesc sau cârnații cu cașcaval, pornește întotdeauna - ca și în cazul tuturor poveștilor - de la un fact! Acesta pentru noi, înseamnă carnea proaspătă, care este totodată și baza rețetei.

Jubileu – 20 de Ani pentru Bertis

În această lună se împlinesc 20 de ani de când Klozer Ferenc, unul dintre oamenii de bază de la noi și-a început cariera Bertis.

Bertis a câștigat două premii la gala Topul Firmelor din județul Covasna

Camera de Comerț și Industrie Covasna a premiat pentru a 26-a oară conducătorii firmelor cu cele mai bune rezultate din județ. Firmele Bertis Srl. și Bertikris Srl. s-au întors acasă cu două premii.

Ce este barbecue-ul și cum se deosebește de grătar?

Mulți oameni confundă barbecue-ul cu simplul grătar din curte, chiar dacă cele două proceduri sunt diametral opuse. La grătar prăjim carnea la temperatură înaltă, într-un timp scurt, spre deosebire de barbecue unde preparăm carnea la temperatură mai scăzută, într-un timp mai îndelungat cu ajutorul fumului fierbinte.