Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition cu sprijinul Bertis!

| de Blogger | în categoria Evenimente
snapseed

Membrii echipei Sepsi SiC Outland Expedition participă din 2015 la ture lungi cu mașina, ei au organizat expediția de anul trecut și Caucasus Trophy din acest an. În 2019 ei pornesc la drum cu patru mașini și 8 persoane, dintre care 3 din Sfântu Gheorghe: Hajnal Attila, Demeter László și Flechammer Ottó-Oscar. Băieții și-au propus să străbată 10.000 de km cu mașina, trecând prin Bulgaria, Turcia, Armenia, Azerbaidjan și Georgia.

Organizatorul turei, Demeter László pornește la drum cu scopul de a populariza această formă de călătorie și de descoperire a lumii. El crede că călătorind prin acest mod putem dobândi o imagine mult mai reală despre țările vizitate, iar dacă ne facem bine planurile, costurile pot fi mult mai mici decât în cazul unei călătorii achiziționate în prealabil.

Bertis sprijină acest mod de privi lucrurile, de aceea asigură hrana echipei, contribuind la condiția fizică și buna dispoziție a călătorilor. Totodată suntem mândri de faptul că prin această expediția produsele noastre ajung la oameni care altfel probabil nu s-ar întâlni cu ele.

Pentru expediția de 20 de zile băieții și-au luat cu ei un pachet de alimente oferit de Bertis, pe care l-au preluat înainte de plecare.

Echipa Bertis le urează drum bun!

snapseed-6
snapseed-7

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric