Despre compania Bertis...

Fondată la începutul anilor ’90 ca o afacere de familie în domeniul comercializării produselor alimentare, Bertis s-a consolidat ca un grup care operează preponderent în domeniul industriei cărnii, comercializării produselor alimentare și alimentație publică. Astăzi ne bucurăm de un număr de peste 500 de salariați care constituie o echipă de încredere. Am edificat un nou sediu modern, o fabrică de prelucrare a cărnii între 2006 și 2010, un atelier de brutărie-patiserie în 2012, depozite frigorifice, toate utilate și organizate la standarde europene. Față de o capacitate de producție de 1 tonă/zi de preparate din carne în anii 2004-2005, în prezent dispunem de o capacitate de 30 tone/zi.

În decursul anilor am deschis un număr de 9 magazine moderne cu specific preponderent alimentar în județul Covasna. Fiind situate în proximitatea zonelor de locuințe și punând accentul pe aprovizionarea permanentă cu sortimente bogate de înaltă calitate, aceste magazine constituie locul favorit pentru efectuarea aprovizionărilor de zi cu zi al cumpărătorilor.

Am deschis un număr de 5 restaurante și o sală de evenimente în Sfântu Gheorghe, acestea bucurându-se de o mare popularitate în rândul musafirilor noștri.

În anul 2015 am deschis o bucătărie industrială. Această investiție a facilitat prestarea serviciilor de catering și livrare la domiciliu (Big Mama Delivery).

Un domeniu de activitate important îl reprezintă comerțul cu ridicata. Distribuim produsele noastre cu mașini frigorifice proprii la un număr de peste 1500 de societăți comerciale și organizații.

Investițiile continue ne-au ajutat să ne consolidăm ca un grup de companii caracterizată de stabilitate, echilibru financiar și dezvoltare dinamică.

Punem mare accent pe întreținerea relațiilor bazate pe încredere și corectitudine cu partenerii noștri de afaceri.

De 31 de ani misiunea noastră este ca toți clienții noștri să se declare mulțumiți.

Valorile care reprezintă baza întregului nostru efort sunt promisiunile îndeplinite:

  • PARTENERIAT DE DURATĂ: pentru că noi construim punând pasiune în tot ceea ce facem

  • PROMPTITUDINE ȘI CORECTITUDINE: pentru că livrăm întotdeauna la timp ceea ce tu ne ceri. Verificăm toate comenzile și ne asigurăm că ai fost mulțumit

  • RAPORT CALITATE-PREȚ: punem calitatea pe primul loc și ne raportăm constant la cele mai bune prețuri

  • DIVERSITATEA PRODUSELOR: vrem ca tu, clientul nostru, să poți alege dintr-o gamă diversă și să fii mulțumit cu alegerile făcute.

Măsurăm constant gradul de satisfacție al clienților noștri și ne asigurăm că cerințele sunt satisfăcute. Vocea clientului este dovada efortului nostru de a îndeplini promisiunile.

Grupul Bertis îşi desfăşoară activitatea pe principii etice și își asumă responsabilitatea unei relații corecte cu furnizorii. Furnizorii noștri recunosc că suntem angajați în administrarea afacerii pe baza celor mai înalte standarde de calitate și integritate. În cadrul efortului permanent de a dezvolta şi consolida relaţiile pe care le avem cu furnizorii, am dezvoltat relații de parteneriat cu companii care împărtășesc convingeri similare în ceea ce privește responsabilitatea socială a companiei și a eticii în afaceri.

Ne implicăm activ în viața comunității locale. Suntem principalul partener și finanțator al Fundației Comunitare Covasna în programul Card Comunitar, a cărei misiune este îmbunătățirea vieții localnicilor prin mobilizarea lor și dezvoltarea resurselor în vederea susținerii inițiativelor venite din partea comunității.

About bertis