about-us-intro-product

Calitate, mereu!

Suntem adepții unei alimentații sănătoase și de calitate pe care reprezentăm de câteva decenii. Respectăm acest principiu în toate domeniile vieții, respectiv la realizarea produselor noastre.

Produsele noastre

Angajamentul nostru față de calitate este evident în fiecare etapă a procesului de producție, de la aprovizionare până la produsul finit. Lucrăm cu furnizori de încredere pentru a ne asigura că sunt folosite doar cele mai bune ingrediente.
Produsele noastre reflectă dedicarea, profesionalismul și anii de experiență ai oamenilor care lucrează aici.

Noi suntem Bertis!

30 de ani de experiență

1200+ angajați dedicați

2000+ parteneri

Istoria noastră

1992

Întreprinderea Bertis a fost înființată

Fondată în 1992 ca o afacere de familie în domeniul comercializării produselor alimentare, Bertis s-a consolidat ca un grup care operează preponderent în domeniul industriei cărnii, comercializării produselor alimentare și alimentație publică.

2002

Unitatea de prelucrare a cărnii Bertikris a fost înființată

Într-un spirit de inovație continuă, fabrica de prelucrare a cărnii oferă clienților săi noi arome și experiențe culinare. Gama largă de produse, reprezintă o alimentație de calitate, echilibrată și sănătoasă.

2003

S-a deschis primul magazin alimentar Bertis

În decursul anilor am deschis un număr de 13 magazine moderne cu specific preponderent alimentar în județele Covasna și Brașov.

2004

Bertis Pub și-a deschis porțile

Restaurantul cu concept de bar sportiv este alegerea ideală pentru cafeaua de dimineață, pentru prânzurile de afaceri sau întâlnirile din timpul zilei în afara biroului, sau pentru serile cu prietenii.

2006

Bertis s-a mutat la sediul actual

Grupul s-a extins cu un nou sediu, o fabrică de procesare a cărnii și depozite frigorifice, echipate și organizate la standarde europene.

2008

Big Mama a intrat în posesia grupului Bertis

Situat în inima orașului, restaurantul se bazează pe o combinație de fast-food și experiență culinară sofisticată.

2011

Orchidea Events și-a deschis porțile

Spațiile elegante ale restaurantului sunt concepute de un arhitect de renume. Lucrările de artă unice de pe pereți conferă o atmosferă plăcută. Restaurantul este în principal un loc de desfășurare a evenimentelor.

2012

A fost creat atelierul de panificație și cofetărie

Brutăria și laboratorul de cofetărie Bertis este locul unde se prepară în fiecare zi produse de brutărie și produse de cofetărie variate, proaspăt coapte.

2012

S-a lansat magazinul Bertis Online

Primul magazin alimentar online cu livrare la domiciliu a fost înființat în oraș, care și-a continuat activitățile cu o nouă identitate în 2020.

2014

A fost lansată Big Mama Delivery

Fiind unul dintre pionierii livrării de mâncare, Big Mama Delivery a fost creat pentru a oferi clienților o livrare rapidă și mese de calitate.

2015

Pivnița Sfântu Gheorghe a intrat în posesia grupului Bertis

La Restaurantul Pivniţa Sfântu Gheorghe reînvie spiritul şi strălucirea de odinioară a pivniţei de vinuri, printre pereţii căreia s-au simţit bine, pe vremuri, foarte mulţi oaspeţi. Arcadele istorice, iluminatul intim, deservirea amabilă şi bucatele tradiţionale ale bucătăriei transilvănene, toate acestea îi conferă restaurantului o atmosferă unică.

2018

S-a deschis Panorama Boutique Hotel și cortul pentru evenimente

Panorama Boutique Hotel oferă 19 camere și apartamente, spa, un restaurant, o sală de conferințe și o zonă de pădure pentru plimbări în natură. Cortul pentru evenimente este ideal pentru nunți și evenimente de amploare.

2020

Primul magazin din Brașov a fost inaugurat

Pe lângă produsele proprii, clienții pot alege dintr-o gamă largă de produse populare românești și străine.

2021

Bertis Hungary: Székely Csemege – A fost înființată o filială de reprezentare în Ungaria

Dintr-o gamă largă de produse bazate pe rețete tradiționale secuiești, am adunat cele mai bune produse din Ținutul Secuiesc, pe care le distribuim partenerilor noștri din Ungaria.

2022

Bertis a împlinit 30 de ani

Cei 30 de ani de experiență și angajament profesional sunt garanția produselor și serviciilor de înaltă calitate. Cultura companiei se bazează pe valorile care au caracterizat compania în ultimele trei decenii: deschiderea față de dezvoltarea profesională continuă și menținerea calității ridicate.