Produse Bertis

Fabricile noastre vă oferă a gamă largă de mezeluri, carne, mirelit, produse de panificație și de cofetărie. Rețetele proprii îmbină savoarea gustului din Ardeal cu priceperea și tradiția secuilor în prepararea cărnii.

Afumăturile și preparatele noastre din carne sunt ingredientele de bază, fără de care ciorba de fasole cu afumătură, cel mai savuros gulaș secuiesc sau varza rumenită cu ciolan sunt de neînchipuit.

Salamurile uscate marca “Bertis” și cârnații afumați sunt, prin calitate și gust, în topul preferințelor clienților noștri.

În galantarele noastre stau, alături de produsele tradiționale secuiești, parizerul, crenvurștii, iar mititeii “Bertis” sunt celebri în zonă.

Oferim carne proaspătă, precum și congelată de vită, porc, pui, curcan, rață și pește, mezeluri, afumături și specialități.

Pentru că intrând în magazinele noastre vrem ca toate cerințele clienților noștri să fie satisfăcute la cel mai înalt nivel, punem la dispoziție alimente semipreparate congelate, legume și prăjituri congelate, produse de panificație, precum și prăjituri de casă.

Produsele noastre sunt fabricate cu multă grijă și trec printr-un proces exigent de verificare, îndeplinind, fără nicio excepție, standardele EU (ISO 9001 și SR EN ISO 22000). Suntem printre puținii producători autohtoni, care nu folosesc carne preparată mecanic (MDM).

Mezeluri

Vezi toate produsele »

Carne

Vezi toate produsele »

Mirelit

Vezi toate produsele »

Panificație

Vezi toate produsele »

Cofetărie - prăjituri

Vezi toate produsele »