about-us-intro-product

Minőség, mindig!

Több évtizede az egészséges és minőségi táplálkozást képviseljük. Termékeink készítésénél illetve az élet minden területén is ezt az alapelvet követjük.

Termékeink

A minőség iránti elkötelezettségünk az előállítási folyamat minden egyes lépésénél megmutatkozik, a beszerzéstől a kész hentestermékig. Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt, hogy csakis a legjobb alapanyagokat használjuk.
Hentes készítményeink az itt dolgozó emberek odaadását, professzionalizmusát és sok év tapasztalatát tükrözik.

Mi vagyunk a Bertis!

30 év tapasztalat

1200+ elkötelezett munkatárs

2000+ partner

Történetünk

1992

Létrejött a Bertis

A Bertis 1992 óta működő és folyamatosan fejlődő családi vállalkozás, amely a kezdetekben élelmiszeripari termékek forgalmazójaként indult, mára a húsiparban, élelmiszer-kereskedelemben, valamint vendéglátásban tevékenykedő cégcsoporttá növekedett.

2002

Létrejött a Bertikris húsfeldolgozó üzem

A folyamatos újítás jegyében új ízekkel és kulináris tapasztalatokkal lepi meg a húsfeldolgozó üzem az ügyfeleit. A bőséges választékot nyújtó termékkínálat minden esetben a minőségi, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozást képviseli.

2003

Megnyílt az első Bertis élelmiszerüzlet

Az elmúlt évek folyamán 13, többnyire élelmiszeripari termékeket forgalmazó üzlet nyílt Háromszéken és Brassóban.

2004

A Bertis Pub megnyitotta kapuit

A sportbár koncepcióval működő étterem ideális választás a reggeli kávé elfogyasztására, a napközbeni, irodán kívüli üzleti ebédek vagy találkozók lebonyolítására, vagy baráti társasággal eltöltött estékre.

2006

A jelenlegi székhelyére költözött a Bertis

A cégcsoport új, európai standardok szerint felszerelt és szervezett székhellyel, húsfeldolgozó üzemmel és hűtőraktárakkal bővült.

2008

A Big Mama a Bertis cégcsoport tulajdonába került

A város szívében található étterem a gyorsétkezde és az igényes éttermi élmény ötvözésén alapszik.

2011

Az Orchidea Events megnyitotta kapuit

A vendéglő elegáns terei neves szakember terveit dicsérik. A falakon tálalható egyedi képzőművészeti alkotások kellemes hangulatot biztosítanak. E vendéglátó egység első sorban rendezvények szervezésére kínálkozik.

2012

Létrejött a pékség és cukrászműhely

A Bertis pékségében és cukrász laboratóriumában készülnek nap mint nap a frissen sütött, változatos pékáruk és cukrászsütemények.

2012

Elindult a Bertis on-line webáruház

A városban elsőként jött létre a házhozszállítással működő on-line élelmiszeráruház, amely új arculattal folytatta tevékenységét 2020-ban.

2014

Elindult a Big Mama Delivery ételkiszállítás

Az ételkiszállítás egyik úttörőjeként létrejött a Big Mama Delivery, mely gyors kiszállítással és minőségi fogásokkal szolgálja ki ügyfeleit.

2015

A Szentgyörgy Pince a Bertis cégcsoport tulajdonába került

A Szentgyörgy Pince étteremben újraéledt a főúri borospince régi fénye, amelynek falai közt hajdanán oly sokan érezték jól magukat. A történelmi boltívek, a meghitt fényű világítás, a figyelmes kiszolgálás és a hagyományos erdélyi konyha finom fogásai egyéni hangulatot teremtenek.

2018

Megnyílt a Panorama Boutique Hotel és eseménysátor

A Panorama Boutique Hotel 19 szobával és lakosztállyal, különleges spa részleggel, étteremmel, konferenciateremmel és természetjárásra alkalmas erdei résszel várja a látogatókat. Az eseménysátor esküvőknek és nagyszabású rendezvényeknek ad ideális otthont.

2020

Az első brassói üzlet megnyitotta kapuit

A saját készítésű termékek mellett számos más, közkedvelt román, illetve külföldi termékből válogathatnak a vásárlók.

2021

Bertis Hungary: Székely Csemege – Létrejött a magyarországi képviselet

A hagyományos székely receptek alapján készült termékek bő választékából összegyűjtöttük Székelyföld legjavát, amelyet nagykereskedelmi tevékenységünk által juttatunk el viszonteladói partnereinkhez Magyarország szerte.

2022

30 éves lett a Bertis

A 30 évnyi tapasztalat és szakmai elkötelezettség a záloga a Bertis által előállított kiváló minőségű hústermékeknek, illetve szolgáltatásoknak. A vállalati kultúra alapját azon szellemiség adja, amely az elmúlt három évtizedben jellemzte a vállalkozást: a folyamatos szakmai fejlődésre való nyitottság és a magas minőség fenntartása.