A Bertis cégről...

A Bertis az 1990-es évek elején alakult családi vállalkozás, amely élelmiszeripari termékek forgalmazójaként indult. Az elmúlt közel 25 év alatt a húsiparban, élelmiszer-kereskedelemben, valamint közétkeztetésben működő cégcsoporttá növekedett.

Megbízható, elkötelezett csapatunk mára több mint 500 munkatársból áll. Cégcsoportunk azóta új, európai standardok szerint felszerelt és szervezett székhellyel, húsfeldolgozó üzemmel, pékséggel, cukrászati laboratóriummal és hűtőraktárakkal bővült.

A 2004-2005-ös évekbeli napi 1 tonna termelési kapacitásunk mára napi 30 tonnára növekedett. Az elmúlt évek folyamán kilenc, többnyire élelmiszeripari termékeket forgalmazó üzletet nyitottunk Háromszéken. Gazdag árukínálatban bővelkedő üzleteinket a legsűrűbben lakott városrészekbe telepítettük, így a lakosság mindennapos bevásárlásainak kedvelt színhelyévé váltak.

A sepsiszentgyörgyiek körében különösen népszerű a Bertis cégcsoport által működtetett öt vendéglő, illetve rendezvénytermünk.

2015-ben egy ipari konyhát rendeztünk be. Ez a beruházás nagyban megkönnyítette, gördülékenyebbé tette a catering, valamint házhoz szállítási szolgáltatásainkat (Big Mama Delivery).

Cégcsoportunk fontos tevékenységi területe a nagybani kereskedelem. Több mint 1500 ügyfelünkhöz naponta, saját hűtős járművekkel szállítjuk ki termékeinket.

Folyamatos beruházási politikánk hozzásegített ahhoz, hogy mára stabil, kiegyensúlyozott pénzügyi helyzetű, dinamikusan fejlődő cégcsoportként legyünk ismertek.

Üzleti partnereinkkel bizalmon és korrektségen alapuló, stabil kapcsolatot ápolunk.

Fő célkitűzésünk, hogy fogyasztóinknak jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk.

Aktívan részt veszünk a helyi közösség életében. A Háromszéki Közösségi Alapítvány közösségi kártya programjának fő partnereként és finanszírozójaként magunkénak mondjuk az alapítvány küldetését: a háromszékiek életének jobbá tétele az erőforrások mozgósításával és fejlesztésével, hogy különböző helyi és regionális közösségi kezdeményezések megvalósulhassanak. Lehetővé tenni, hogy különböző konstrukciók által a hasznosulható pénzek a lehető legjobban felhasználásra kerüljenek, és hosszú távon fejlesztési alapot biztosítsanak a közösség számára.

A cég