Blog

Mi vagyunk a Bertis - Doru Dumitru

Mi mindig úgy tartottuk, hogy a Bertisnél az emberek töltik meg élettel a helyet, ők a siker és a termékeink minőségének esszenciái. Ebben a napsütéssel és optimizmussal teli hónapban egy ugyancsak ragyogó karaktert mutatunk be, aki Bertisnél töltött közel 17 év után is fantáziáját használva, életet ad a legfinomabb felvágottaknak. Doru Dumitru, élelmiszeripari mérnök, a termékeink receptjeinek a megalkotója, ő az aki ízt ad a Bertis-történeteknek.

A hagyomány íze: lencsefőzelék füstölt oldalassal

A füstölt oldalast két ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk és egy nagy lábasba vízzel, babérlevéllel és egy kevés szemes borssal együtt odatesszük főni. Addig főzzük amíg a hús elkezd leválni a csontról...

Mi vagyunk a Bertis - Katica és Sándor

Ismerje meg Kovács Katalint és Csoma Sándort, aki bevezetnek minket a csirkehús feldolgozó részleg rejtelmeibe!

5+1 HASZNOS TIPP GRILLEZÉSHEZ

Beköszöntött a jó idő és ilyenkor sokunknál előkerül a grillrács, aki csak teheti kimegy a kertbe vagy a természetbe grillezni. A grillezés az egyik legkedveltebb szabadtéri, társasági időtöltés. Ahhoz azonban, hogy a grillezett fogások a lehető legfinomabbra sikerüljenek, érdemes néhány hasznos tanácsot megfogadni. Hogy a grillparti tökéletes legyen összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet és ötletet.

Mi vagyunk a Bertis - Ferenc és László

Ha a múlt hónapban bemutattuk Önöknek a Bertikris két kollégáját a csontozó részlegből, ebben a hónapban folytatjuk a gyártási folyamatot, és büszkén mutatjuk be az előkészítő részlegen dolgozó két kollégánkat.

Mi vagyunk a Bertis - István és Zoltán

Mint egy Mátrix-epizód, így kezdjük e havi karaktereink bemutatását, méghozzá szándékosan, hiszen ezúttal a Bertikris és a termelés, a csontolás területére lépünk. Az itteni munkakörülmények megfelelnek a magas szintű védelmi és higiéniai követelményeinek, és a gyártócsarnokban minden úgy néz ki, mint egy Mátrix jelenetben! Bemutatjuk Önöknek a helyet, ahol minden kezdődik! Ez az első fontos előkészítő, szeletelő és csontoló állomás a húsok számára, amelyek később ízletes kolbászok alapanyagává válnak, vagy éppen friss húsok lesznek a grillen! Ez egy olyan hely, ahol a pengék villognak és a hangok ijesztőnek tűnnek, de a légkör, amelyben az emberek itt dolgoznak, teljesen ellentmond ennek a filmnek!

Mi vagyunk a Bertis - Erzsébet és Izabela

A sütemények a gyermekek számára igazi varázslatot jelentenek, a felnőttek számára pedig az életet megédesítő örömöt. Mivel mindannyian szeretjük a süteményeket, ezért ebben a hónapban nagy szeretettel hívjuk meg Önöket, hogy látogassanak el a Bertis cukrászatába! Vendéglátóink a sütemények két kíváló , művésze", Molnár Erzsébet - cukrász és Izabela Dumitru, élelmiszeripari mérnök. Így folytatjuk a , Mi vagyunk a Bertis" sorozatunkat, amelyet a lelkes embereknek szentelünk, akik lehetővé teszik, hogy a Bertis nap mint nap friss áruval lássa el az üzletek polcait. Ebben a hónapban bemutatjuk a sütemények világát közvetlenül az itt dolgozó emberek szemszögéből és történetein keresztül.

Mi vagyunk a Bertis - Zsolt és Attila

A legtöbb ember még álmosan érkezik meg a kenyeres polcokhoz a reggeli órákban. A friss kenyér illata egyből a pékárus polc fele vezet mindannyiunkat. De, hogy a friss ropogós kenyér időben a polcra kerüljön, sok ember fáradhatatlan munkájára van szükség. Cikkünk a Bertis pékségben dolgozó embereken keresztül igyekszik bemutatni e nemes szakma rejtélyeit. Pékségben dolgozni sokak számára álomnak tűnik. Egész nap finomságokkal vagy körülvéve, és megajándékozhatod az embereket ízletes péksüteményekkel és frissen sült, ropogós kenyerekkel. De a sok öröm mellett egy igen kemény munka is van.

2021 legkedvesebb emlékei

A december nemcsak az "ajándékok hónapja", hanem a kedves gesztusok hónapja is. A téli történetek mindig a legjobbak... mert a kedvesség és a szép gondolatok találkoznak bennük, és mindig jól végződnek. Az emberek nyitottabbá és melegebbé válnak ilyenkor, tetteikkel kedvességgel és adakozással tesznek boldoggá másokat.

20 év a Bertis számlák között

Ha papírmunkáról és számlákról van szó, sokan vannak, akik biztosan hallani sem akarnak róla! Ennek ellenére a termékre kiállított számlák rendezése és adminisztrációja rendkívül fontos része a munkafolyamatnak.