Blog

Mi vagyunk a Bertis - Ferentz Péter

Az ősz utolsó hónapjában, amikor odakint reggelente már leszáll a köd, az eső és a szél pedig a hideg idő közeledtét hirdeti, szeretettel meghívjuk Önöket, hogy fedezzék fel egy olyan kollégánk történetét, akire büszkék vagyunk, és aki – joggal – élet- és karrierpélda lehet bármelyikünk számára. A neve: Ferentz Péter és 33 éves. Közel 10 évvel ezelőtt csatlakozott a Bertis csapatához, és a Bertis üzleteiben kezdett árukihordóként dolgozni. Ma ő vezeti Solymosi Lászlóval közösen a hálózatunk 13 üzletének irányítását! Felkértük Pétert egy rövid interjúra, hogy megtudjuk, milyen elszántsággal végzi a munkáját, és mit jelent számára a karrierje.

Kolbászos-lecsós omlett

Ebben a hónapban egy igazán különleges recepttel készültünk nektek!

Bertis Online akciós újság - November 2022

Lapozzon bele lapunkba és fedezze fel a november legfrissebb ajánlatait!

Hot Dog Bertis módra

Ebben a hónapban egy igazán különleges recepttel készültünk nektek! Hot Dog Bertis módra

Bertis jutalomkártya – a hűségének megbecsülése jeléül

Ebben a hónapban szükségét éreztük, hogy részletesebben beszéljünk a Bertis kártyáról, egy olyan kártyáról, amely üzleteink szolgáltatásait és ajánlatait egészíti ki. Ezzel a kártyával Ön, mint ügyfelünk, exkluzív kedvezményekben részesül és ugyanakkor részt vehet különböző nyereményjátékokban.

Bertis Online akciós újság - Október 2022

Lapozzon bele lapunkba és fedezze fel az október legfrissebb ajánlatait!

Mi vagyunk a Bertis - Ernő és Zsolt

A finomságok raktára a Bertisnél vagy a hűvös részleg az a hely ahol a felvágottak útra kellnek a vásárlók fele. A raktárban a legfinomabb és legkülönlegesebb felvágottak találkoznak, akárcsak egy kulináris kiállításon és izgatottan várják, hogy az Önök asztalára kerüljenek. Amint belépsz a szigetelt üvegajtón, egy teljesen más világba kerülsz: az emberek vastagon öltözöttek és hangyaként járkálnak egyik oldalról a másikra, a halk targoncák, a kolbásszal teli ládák egészítik ki a képet. Üdvözöljük tehát a Bertis raktárban! Bemutatjuk Korodi Zsoltot és Vaszi Ernőt, az osztály zavartalan működéséért felelős két személyt.

Bertis Online akciós újság - Szeptember 2022

Megérkeztek a harmatos őszi reggelek és velük együtt megkezdődőtt az iskola is. Ennek apropóján válogattuk össze akciós termékeinket és izgalmas szendvics receptekkel is kedveskedtünk Önöknek! Fedezze fel legújabb ajánlatainkat:

A hagyomány íze: Fenséges sonkás szendvicsvariációk

Ahhoz, hogy a tanulás jobban menjen, minden gyermeknek szüksége van minőségi, tápláló uzsonnára. A legfinomabb szendvicsekről pedig a Bertis felvágottai gondoskodnak!

Bertis Online akciós újság - Augusztus 2022

Lapozzon ne habozzon!