2018 posztjai | Blog

XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál

A hagyományhoz híven, 2018 novemberében megrendezésre került a Szabó Kati Sportcsarnokban térségünk legrégebbi gasztronómiai rendezvénye, a XVI. Háromszéki Kolbászparádé és Káposztafesztivál, melynek kiemelt partnere idén is a Bertis cég volt.

Megnyitotta kapuit a Panorama Boutique Hotel & Event Hall

Ünnepélyes keretek között, a sajtó jelenlétében adta át a Panorama Boutique Hotel & Event Hall komplexumot az építő cég a tulajdonosnak, Berszány Tibornak.

Lezárult a háromszéki közösségi kampány

A Mi - Noi közösségi kampány közel két év után, 2018. május 10-én ünnepélyes keretek között zárult le. Cégünk a kampány kezdetétől fontosnak tartotta a kezdeményezés támogatását.

A Junior Business Club évzáró üzleti kávéháza

A Junior Business Club 2017-es évzáró üzleti kávéháza 90 résztvevő társaságában zajlott le a Central Vendéglőben. Első részben a szakmai meghívottak “Vezetés és szervezés, attitűd, karizma esetleg szakma?” kérdéskört feszegették.

Rotary est

A hagyomány szerint megszervezett Rotary estnek az Orchidea Vendéglő adott otthont, ahol a finom falatok mellett megfogalmazódott a cél, miszerint 2018-ban alakuljon meg az első Kovászna megyei Rotaract klub.