2016 posztjai | Blog

Mikuláscsomag a kicsiknek

Az ünnepek mindig közelebb hozzák az embereket egymáshoz. Ilyenkor alkalmunk van arra, hogy mosolyt csaljunk egymás arcára.

A folyamatos fejlődés a siker titka

Cégünk legfontosabb célkitűzése a minőség folyamatos biztosítása minden egyes területen, legyen szó termelésről, értékesítésről vagy szolgáltatásról. A minőség folyamatos biztosításához profi csapatra van szükség. Meglátásunk szerint egy csapat akkor igazán jó, ha lépést tart a világ fejlődésével, az újdonságokkal és a trendekkel, valamint képes mindig megújulni, új szemszögből tekinteni az ismétlődő feladatokra. A szakmai fejlődésnek egyik útja a rendszeres képzés, tréningeken, csapatépítőkön való részvétel.

“Meleté, az elvarázsolt zenekastély” - fejlesztő zenei foglalkozássorozat gyerekek számára

Gyermekeinkben a jövő. Ezt mindannyian így gondoljuk. Ezen felül az irántuk érzett szülői szeretetünk arra ösztönöz, hogy mindenből a legjobbat bíztosítsuk számukra. Az óvodák és iskolák hatalmas szerepet játszanak kicsinyeink fejlődésében, az itt szerzett tapasztalatok egy életre meghatározzák egyéniségük fejlődését. Nagyon fontos ezért, hogy a tapasztalatok bő választéka legyen lehetséges számukra. Mindannyian tudjuk, hogy minél több dolgot tapasztal egy gyeremek, annál nyitottabb lesz, és gazdagabb az egyénisége.

Ezen meggyőződés vezérelt minket arra, hogy eleget tegyünk a megkeresésnek, és támogassuk az eseményt.

Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál

Fontos számunkra a hagyományaink megőrzése, ezt már nemegyszer kijelentettük. Azt is tudjuk, hogy a hagyományőrzésnek nagyon sok formája van.

Szabó Enikő, a Tipe Tupa Egyesület vezetője, meseterapeuta a hagyományőrzésnek egy nagyon szép formájával foglalkozik, éspedig a népmesével.

Kolbásztöltő verseny és Töltöttkáposzta fesztivál Szepsiszentgyörgyön

Akár a gasztro-rendezvények szervezői, mi is fontosnak tartjuk a hagyományok ápolását, a régi jó receptek megőrzését, a különböző nyelvjárású és kultúrájú versenyzők tapasztalatainak átadását a helyi közösségnek.

IX. Bográcsfőző verseny a Kovásznai Városnapokon

Ha városnapok vannak Kovásznán, akkor finom illatok lengik be a sétateret. Ez lassan már hagyománnyá vált, hisz idén is sor került a bográcsfőző versenyre, mely ezúttal a IX. kiadását ünnepelte.

A verseny főszervezője az ASIMCOV és a Szabadtűzi Lovagrend Erdélyi Rendje.

Őszi Sokadalom '16

Kézdivásárhelyé minden augusztus utolsó hétvégéje. Ilyenkor a város ünnepi köntösbe bújik és a legjobbal - legszebbel hívogatja a látogatókat. A főtér megtelik kézműves csodákkal, a park játszadozó gyerekekkel, pihenő fiatalokkal és békés öregekkel, mindehhez pedig utcazenészek biztosítják a hangulatot. És ez a varázslatos hangulat nem minden. A kellemes nappalokat hangulatos este váltja fel a színpadon olyan fellépőkkel, melyekre kicsik-nagyok együtt buliznak.

Sepsi OSK és Diószegi Napok 2016

Cégünk fontosnak tartja a helyi kezdeményezések támogatását. Legyen az közösség építő kezdeményezés, jótékonysági esemény vagy a helyi termelést elősegítő kezdeményezés. Ez az elv vezérelt minket a Sepsi OSK és Diószegi Napok támogatására is.

A minőség kötelez - a pálinkafogyasztás kúltúrája

Egy minőségi ital elfogyasztása emlékezetessé teszi az alkalmat. Arra törekszünk, hogy vendéglőinkben ne csak az ételkínálat legyen magas színvonalú, hanem a mellé felszolgált italok is, kiváltképp a szeszes italok.

Gasztro-verseny és kiállítás a Berde Áron Szak-középiskolában

Cégünk vezetősége hisz abban, hogy térségünknek akkor van esélye a gazdasági fejlődésre, ha megfelelő szakmai utánpótlást nevelünk. Ez a meggyőződés vezérelt minket arra, hogy támogassuk a Berde Áron szak-középislokában megszervezett gasztro-versenyt és kiállítást.