IX. Bográcsfőző verseny a Kovásznai Városnapokon

| szerző: Blogger | Események kategóriában

Ha városnapok vannak Kovásznán, akkor finom illatok lengik be a sétateret. Ez lassan már hagyománnyá vált, hisz idén is sor került a bográcsfőző versenyre, mely ezúttal a IX. kiadását ünnepelte.

A verseny főszervezője az ASIMCOV és a Szabadtűzi Lovagrend Erdélyi Rendje.

A versenybe szép számban neveztek be a csapatok, 18 üstből szállt ínycsiklandó illat. Elsétálva az üstök közt eldöntöttük, hogy nem irigyeljük a zsűrit, hisz nehéz munkája lesz: a bográcsok egytől egyig nagyon ízletesek voltak, az asztalok pedig szépek, rendezettek, hívogatóak, a csapatok pedig jókedvűek.

Izgatottan vártuk az eredményhirdetést, melyet sorsolás előzött meg: eldőlt hogy a bográcsfőző verseny nevezettjei közül ki vehet részt ingyen az őszi Töltött káposzta fesztiválon, melyet Sepsiszentgyörgyön rendeznek majd meg. A szerencsés hat csapat ingyenes részvételét cégünk biztosítja.

A bográcsfőző verseny első helyezettje a “Szívesek” - a Dr. Benedek Géza Szívkórház csapata lett. Annak ellenére, hogy először vettek részt a főzőversenyen, sikerült belopniuk magukat a zsűri szívébe. Jogosan, hisz nagyon finomat főztek.

Díjban részesült a legfiatalabb csapat is, melynek átlag életkora 23,5 év volt.

A Bertis Group által felajánlott ajándékcsomagot az Őrangyalok - Transilvania Broker csapata kapta, mert ők adtak el a legtöbb adagot főztjükből. Gratulálunk a résztvevő csapatoknak, viszlát jövőre, előtte pedig találkozunk a Töltött káposzta fesztiválon, Sepsiszentgyörgyön!

Fotógaléria

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások.

    Az Ön hozzászólása

    Előzmények