2019 posztjai | Blog

Két díjat nyert a Bertis a Vezető Kovászna Megyei Vállalkozások gáláján

A Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara 26. alkalommal jutalmazta a legkiválóbb teljesítményt felmutató háromszéki cégek vezetőit. A Bertis Kft. és Bertikris Kft. idén két díjjal tért haza a díjátadóról.

Mi a barbecue és miben különbözik a grillezéstől?

A barbecue-t sokan összekeverik az egyszerű kerti sütögetéssel, pedig két homlokegyenest más elkészítési módról beszélhetünk. Míg a rácson való grillezés esetében magas hőfokon, rövid idő alatt sütjük meg a húst, addig a barbecue esetében alacsonyabb hőmérséklet mellett, hosszabb idő alatt, a forró füst segítségével készítjük el a fogásokat.

Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition a Bertis támogatásával!

A Sepsi SiC Outland Expedition csapat tagjai 2015 óta vesznek részt nagy autós túrákon, a tavalyi túrát és idei Caucasus Trophy-t is ők szervezték. Ebben az évben négy autóval indultak útnak, összesen 8 ember, amiből 3 sepsiszentgyörgyi: Hajnal Attila, Demeter László és Flechammer Ottó-Oscar.

Folytatódik a szentgyörgyi focicsoda

Minden Kovászna megyei focikedvelőt – és nem csak – büszkeséggel tölt el a Sepsi OSK felfelé ívelő pályája.

Kisdiákok látogatták meg a Bertis húsüzemet

Az Iskola másként hét keretében a Váradi József Általános Iskola 3.C osztályos tanulói – Fodor Jutka Mónika tanítónő vezetésével – meglátogatták a Bertis húsüzemét, melyben cégünk hústermékei és felvágottjai készülnek.