Lezárult a háromszéki közösségi kampány

| szerző: Blogger | Események kategóriában

A Mi - Noi közösségi kampány közel két év után, 2018. május 10-én ünnepélyes keretek között zárult le. Cégünk a kampány kezdetétől fontosnak tartotta a kezdeményezés támogatását, hiszen helyi vállalkozásként szívügyünk segíteni régiónk fejlődését, amihez elengedhetetlen fontosságúnak érezzük, hogy a közösség minden tagja - egymást támogatva - fejlődjön. Meggyőződésünk, hogy csak közös erővel alakítható ki egy gazdaságilag erős régió.

A Mi - Noi kampány fő célkitűzése a helyi gazdaság megerősítése. Szakmai felmérések alapján kiderült, hogy közösségünk tagjai előnyben részesítik a helyi termelőket, cégeket, szívesen fizetnek akár nagyobb árat is egy adott termékért, ha azt egy helybélitől tudják beszerezni. Ez képezte a Mi - Noi kampány kiindulópontját. A kampány első fázisa egy figyelemfelkeltő és informáló kampányból állt, mely során bemutatásra kerültek a helyi vállalkozások, termelők. A bemutatást az adatok központosítása és az információ közzététele követte. A kampány részeként a kezdeményezők információs platformot hoztak létre, ahová felsorakozhatnak a helyi termelők és a helyi vállalkozások, megkönnyítve így a tudatos vásárló/fogyasztó dolgát. A platformra eddig 30 helyi vállalkozás regisztrált, köztük mi is. A regisztrált termelők és vállalkozók számára a kampány ismertető szimbólumot bocsát rendelkezésre, mely jelzi, hogy az adott termék vagy vállalkozás helyi erőforrásból működik.

A kampányzáró valójában nem is igazi lezárás, sokkal inkább egy kezdet, hisz a Mi - Noi kampány arra buzdítja a helyi termelőket és vállalkozókat, hogy használják a Helyi termék / Helyi vállalkozás szimbólumát, segítve ezzel a vásárlók eligazodását a piacon, valamint arra készteti a vásárlókat, hogy szerepüket tudatosítva a közösség jövőjének bebiztosításában, keressék és fogyasszák a Helyi termék / Helyi vállalkozás szimbólummal ellátott termékeket, vállalkozásokat. A Mi - Noi kampánynak kulcsfontosságú szerepe van így abban, hogy tiszta képet kaptunk a közösség erejéről, illetve a közösség aktív tagjairól, akiknek számít a közösségünk jövője.

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások.

    Az Ön hozzászólása

    Előzmények