S-a încheiat campania comunitară pentru valori locale

| de Blogger | în categoria Evenimente

După cei doi ani de activitate, campania „Noi suntem” a fost finalizată în cadrul unei sărbători pe 10 mai 2018. Compania noastră a acordat o importanță deosebită sprijinirii campaniei încă de la începutul acesteia. Având în vedere statutul de întreprindere locală, este o prioritate pentru noi să contribuim la dezvoltarea regiunii, acțiune la care este esențială contribuția fiecărui membru din comunitate prin sprijin reciproc. Convingerea noastră este că doar prin forță și voință comună se poate dezvolta o regiune puternică.

Scopul principal al campaniei „Noi suntem” a fost sprijinirea și dezvoltarea economiei locale. În urma unor cercetări științifice s-a constatat faptul că producătorii locali se bucură de un avantaj, întrucât consumatorii sunt dispuși să plătească un preț mai ridicat pentru a achiziționa un produs sau serviciu de la o întreprindere locală. Această constatare a stat la baza campaniei „Noi suntem”, care a început printr-o campanie de informare prin intermediul căruia s-au prezentat producătorii și întreprinderile locale. Această etapă a fost întregită prin centralizarea datelor, prezentarea informațiilor și realizarea unei platforme informaționale, unde au fost incluși producătorii locali, întreprinderile locale și prin care s-a înlesnit accesul rapid al consumatorilor la informațiile care au un rol decisiv în decizia de cumpărare. Platforma are în momentul de față aproximativ 30 de întreprinderi înregistrate, printre care și noi, și emite etichete și semne de identificare „Noi” prin care se subliniază că produsul respectiv sau întreprinderea respectivă funcționează prin resursele locale.

Încheierea campaniei nu înseamnă finalizarea propriu-zisă a acesteia, ci mai degrabă marchează un început pentru că încurajează producătorii și antreprenorii locali să folosească simbolul Produs Local/ Întreprinzător Local prin care oferă un ajutor consistent consumatorilor în ceea ce privește orientarea pe piață. În mod automat îi determină pe aceștia să caute și să consume produsele locale prin care își asumă rolul de a contribui și susține viitorul comunității. Prin campania “Noi suntem” se creează un mediu prin care se transmite o imagine clară asupra puterii comunității, precum și asupra membrilor activi care își propun ca și obiectiv principal susținerea viitorului comunității.

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric