Paradă a Cârnaților și Festivalul Verzei

| de Blogger | în categoria Evenimente

În acest spirit am sprijinit și anul acesta a 14-a ediție a „Paradă a Cârnaților” organizată de ASIMCOV, precum și ”Festivalul Verzei”.

Ne-am bucurat să vedem că echipele înscrise, aproximativ 40, s-au pregătit conștiincios pentru concurs: s-au îmbrăcat corespunzător, au respectat regulile de igienă, au prezentat gustările aduse de acasă, iar prin procesul profesional de gătire, toți au încercat să își depășească limitele. Ca urmare al acestui fapt, comitetul de evaluare nu a găsit nici un cârnat sau preparat din varză inacceptabil. Juriul a fost alcătuit din membrii Ordinul Cavaleresc Gastronomic „La foc liber” din Transilvania, din profesioniști de prestigiu cum ar fi Sikó Barabási Sándor directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, numeroși președinți ai unor concursuri gastronomice, președintele Ordinului Cavaleresc Gastronomic „La foc liber” din Transilvania, președintele juriului de la Scaunul Sepsi, Könczei Csaba, directorul executiv al Direcției pentru Agricultură a Județului Covasna, trezorierul Ordinului Cavaleresc Gastronomic „La foc liber” din Transilvania, Kovács István președintele SVESZ, proprietarul Hotel Hostelpark, căpitanul principal al Ordinului Cavaleresc Gastronomic „La foc liber”, Tribel István antreprenorul și proprietarul restaurantului Tribel FF SRL, locotenentul Ordinului Cavaleresc Gastronomic „La foc liber”, antreprenorul Joós Ștefan, proprietarul Sun Travel SRL, Uhrin Sándor vicepreședintele Clubului Cârnaților din Békescsaba și nu în ultimul rând, antreprenorul Berszány Tibor, proprietarul companiei BERTIS SRL.

Ne-a bucurat faptul că la a 14-a ediție a „Paradei Cârnatului” și a 5-a ediție a „Festivalului Verzei”, la sfatul organizatorilor, echipele au pregătit mâncărurile delicioase din carnea de la Bertis.

Știm că nu este suficient un ingredient de bază bun, ci este nevoie și de expertiza în arta gătitului, pentru ca atât juriul cât și publicul să evalueze pozitiv produsul final. Cu toate acestea este deosebit de îmbucurător pentru noi faptul că, ori de câte ori pot, concurenții își exprimă satisfacția pentru ingredientele de bază furnizate de compania noastră.

Felicităm participanții și câștigătorii concursului!

Ne vedem și anul viitor!

Galerie foto

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric