Berszány Tibor a primit Ordinul de merit al Republicii Ungare.
Șunca de Crăciun, un deliciu de sărbători!
Bertis Revista Online - Decembrie, 2022
Cotlet de porc cu portocale
Noi suntem Bertis - Ferentz Péter
Omletă cu cârnați și ratatouille
Bertis Revista Online - Noiembrie, 2022
Hot Dog Bertis în stil Bertis
Cardul de recompensă Bertis – un semn de apreciere pentru fidelitatea Dumneavoastră
Bertis Revista Online - Octombrie 2022
Noi suntem Bertis - Ernő și Zsolt
Bertis Revista Online - Septembrie 2022
Gustul tradiției: Variațiuni de sandviciuri cu șuncă Bertis Deliciu
Bertis Revista Online - August 2022
Gustul tradiției: Clătită uriașă cu cârnați la cuptor
Salamul de iarnă vedetă și pe timp de vară!
5+1 marinadă perfectă
Noi suntem Bertis - Doru Dumitru
Gustul tradiției: Tocană de linte cu costiță afumată
Noi suntem Bertis - Katica și Sándor
5+1 sfaturi utile pentru grătar
Mi vagyunk a Bertis - Ferenc és László
Noi suntem Bertis - István și Zoltán
Noi suntem Bertis - Erzsébet și Izabela
Noi suntem Bertis - Zsolt și Attila
Amintiri de suflet din 2021
De 20 de ani cu încredere printre facturile Bertis
„În fiecare zi se întâmplă ceva bun...“
Moștenire de familie, parizerul Bertis – Scrisoare de la clienți
Sandvișul la care nici dumneavoastră nu v-ați gândit încă!
„Am știut mereu că voi lucra la Bertis...“
Hamburger, cum îl cunoașteți și dumneavoastră!
După 20 de ani, munca devine un stil de viață!
Achiziția cărnii, este o piatră de temelie a produselor Bertis
Jubileu – 20 de Ani pentru Bertis
Bertis a câștigat două premii la gala Topul Firmelor din județul Covasna
Ce este barbecue-ul și cum se deosebește de grătar?
Caucasus Trophy - Sepsi SiC Outland Expedition cu sprijinul Bertis!
Continuă miracolul fotbalistic din Sfântu Gherorghe
Elevi în vizită la fabrica de procesare Bertis
XVI. Parada Cârnaților și Festivalul Verzei
Porțile deschise la Hotel Panorama Boutique & Event Hall
S-a încheiat campania comunitară pentru valori locale
Business Café
Seara Rotary
Visit Covasna
Parada Cârnaților Ediția XV
Ziua Constructorilor, 2017
Locul I: Cea mai mare creștere a traficului
Emisiune Radio: Sepsi Radio & Restaurant Central
Ce au în comun bucătarii din Turcia, Coreea și Restaurantul Central?
Festivalul Ardelenesc de Dansuri Populare pentru Copii și Tineri de la Perkő, 2017
Să ne protejăm împreună mediul! - Big Mama Delivery Ecologic
Zilele Sfântu Gheorghe, 2017
Progresiv Awards 2017
Ce stă la baza creșterii unei companii?
În atenția clienților noștri: carne proaspătă fără congelare!
Pălincă de fructe premiată în magazinele noastre
Pachete cu dulciuri pentru cei mici de Moş Nicolae
Cheia succesului stă în dezvoltarea permanentă
“Meleté, castelul de muzică fermecat” - sesiune de dezvoltare a copiilor prin intermediul muzicii
Festivalul de povești al Ținutului Secuiesc „A fost odată, ca niciodată”
Paradă a Cârnaților și Festivalul Verzei
IX. Concurs de gătit la ceaun la zilele Covasnei
Târgul de toamnă, 2016
Zilele Sepsi OSK și Diószegi, 2016
Calitatea ne obligă – cultura consumului de pălincă
Concurs și expoziție gastronomică la Liceul Economic Berde Áron
Întâlnire al ansamblurilor de dans „Perkő
Zilele Sfântu Gheorghe, 2016