Pălincă de fructe premiată în magazinele noastre

| de Blogger | în categoria Informativ

De la concursul de distilate Quintessence pălinca de fructe Sanct Georgius din Sfântu Gheorghe s-a întors cu 15 premii. Anul acesta s-au înscris 1318 de mostre din opt țări.

sanct_georgius_dsc08352_x

Rezultatele la prestigiul concurs le considerăm într-adevăr uimitoare, deoarece pălinca de soc și țelină au primit titlul de Champion, cu medalii de aur au fost premiate pălinca de prune și cea de mere, medalii de argint au primit pălinca de afine, piersici, gutui, cireșe, pere, vișine, zmeură și struguri, iar pălinca de porumbe, mure și coacăze negre au fost recompensate cu medalia de argint.

Dorim și în acest mod să felicităm maeștrii și le dorim din inimă ca rezultatele muncii lor să rămână pentru mult timp distincte, marcând în acest fel și renumele orașului nostru. Calitatea a fost dintotdeauna importantă pentru compania noastră. Pălinca de fructe Sanct Georgius reflectă această calitate, și mai ales distincțiile câștigate.

Găsiți gama largă de pălincă premiată Sanct Georgius în magazinele noastre și le puteți gusta și în câteva dintre restaurantele noastre. Vă așteptăm cu dragoste!

Bertis
Calitate. Azi, mâine, întotdeauna.

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric