Ce au în comun bucătarii din Turcia, Coreea și Restaurantul Central?

| de Blogger | în categoria Evenimente

Cel mare concurs gastronomic, East European Culinary Cup, a avut loc anul acesta în Brașov. Au participat bucătari din 27 de țări, printre care Turcia, Koreea, India și a fost primul an în care Enrico Derflingher, unul dintre cei mai prestigioși bucătari din Italia și președintele Euro-Toques, a vizitat concursul gastronomic român. A mai participat celebra Maria Shramko, una dintre cele mai mari personalități mondiale în patiserie, piese din zahăr și torturi festive, multiplă campionă mondială medaliată cu aur la Olimpiadă și la Cupa Mondială. Organizatorul evenimentului este Dr. Iulia Drăguț, președinte Asociația Culturală euro Est Alternativ.

În cadrul evenimentului am fost onorați cu prezența bucătarilor în Restaurantul Central. Musafirii noștri au făcut cunoștință cu meniul All You Can Eat și, spre bucuria noastră, gusturile secuiești au câștigat simpatia fiecărui participant, aceștia părăsind restaurantul nostru satisfăcuți și cu burta plină. Următoarea oprire la Distileria Saint Georgius, unde a urmat degustarea pălincii.

Prin această cale, dorim să vă mulțumim că luați parte în viața restaurantului și contribuiți prin impulsionarea noastră să vă oferim, pe zi ce trece, mai mult și mai bun.

Galerie foto

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric