Emisiune Radio: Sepsi Radio & Restaurant Central

| de Blogger | în categoria Evenimente

Prânzul nostru tip bufet a fost degustat în cadrul emisiunii radio de către invitații acesteia.

Emisiunea s-a putut asculta la radio și, în același timp, s-a putut urmări prin transmisia live de pe pagina noastră de Facebook.

În cadrul emisiunii invitații s-au putut convinge de avantajul serviciului nostru de prânz tip bufet și anume de rapiditatea cu care se poate consuma un prânz delicios. Aici ne referim la faptul că nu este necesară solicitarea unei comenzi și nici așteptarea preparării meniului zilei, ci acesta este deja gata, se poate alcătui un prânz delicios din preparatele calde de la fața locului.

Invitații noștri care au gustat și au evaluat oferta din ziua respectivă: Demeter János – președintele Asociației Vadon; László Endre – cel mai mare organizator călătorii din județul Covasna și de diverse concursuri gastronomice, membru al numeroaselor asociații profesionale; Csuri bácsi și Kovács-Vrabie Zsolt – inventatorii lui Pista ba.

În cadrul emisiunii s-a vorbit și despre inițiativa noastră privind cina fără telefonul mobil, serile cu muzică live și despre noua noastră specialitate.

Discuțiile pot fi vizionate aici:

Facebook/SepsiRadio

Galerie foto

  • nophone_L-8247.jpg
  • nophone_L-8233.jpg
  • nophone_L-8311.jpg

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric