XVI. Parada Cârnaților și Festivalul Verzei

| de Blogger | în categoria Evenimente

Unul dintre cele mai memorabile momente din cadrul evenimentului a fost servirea celor trei pâini, fiecare cântărind câte 20 kg, și consumarea acestora împreună cu participanții. A fost o pâine extraordinară, întrucât a fost pregătită de Brutăria Dioszegi folosind cârnații Pista Ba realizați după rețeta proprie a Grupului Bertis. Într-o pâine au fost coapte 5-6 kilograme de cârnați.

0711

Un alt element special din cadrul evenimentului a fost cel mai mare mic-dejun din zonă pregătit pentru toate echipele, realizat din 600 de ouă și cârnați, alături de mezelurile asigurate de compania Bertis.

0812

Concurenții au folosit și anul acesta ingredientele oferite de compania Bertis pentru pregătirea cârnaților și sarmalelor. În opinia lui Berszány Tibor, preparatele au luat forma finală prin iubirea și arta echipelor.

0816

La concursul de Umplerea Cârnaților s-au înscris 38 de echipe, iar cel mai mare punctaj a fost acordat echipei Ozsdolai Nőszervezet. Concursul preparatelor din varză a avut 11 echipe care au creat preparate deosebite, una dintre acestea fiind tortul de varză.

Echipa Bertis felicită fiecare concurent. Ne vedem în 2019!

0857

Foto: Kocsis-Boldizsár János

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric