Noi suntem Bertis - Ernő și Zsolt

| de Captain Bertis | în categoria Reflector

Noi suntem Bertis! – Ernő și Zsolt au grijă de depozitul de bunătăți!

Depozitul bunătăților de la Bertis sau „compartimentul cel mai friguros” din cadrul firmei este punctul unde produsele ies la rampă.

În depozit, cele mai gustoase și felurite mezeluri dar și alte produse, se întâlnesc ca într-o expoziție culinară, așteptând să facă cunoștință cu clienții noștri. Practic, de aici pleacă către consumatorii noștri majoritatea produselor noastre.

Cum pătrunzi pe ușa de sticlă puternic izolată intri în cu totul altă lume: oamenii sunt îmbrăcați gros și umblă precum furnicile dintr-o parte în alta, stivuitoarele silențioase cu lăzi pline de mezeluri completează și ele imaginea, iar aburii răcoroși din jurul angajaților arată că acțiunea în depozit se desfășoară mereu foarte „fresh”!

Așadar, bine ați venit în depozitul Bertis! Vă invităm să-i cunoașteți pe Korodi Zsolt și Vaszi Ernő, cei doi responsabili de bunul mers al activității din acest compartiment.

Toată lumea, când aude de depozit, are impresia că aici avem parizer, salam, cârnați... și cam atât! Dar realitatea este cu totul alta, pentru că aici poți vedea întreaga varietate de produse! Pentru angajații noi este o provocare și cu toții spun la început aceeași chestie: Of, cum o să învăț toate acestea? – așa își începe povestea Ernő, care este cel mai matinal angajat din toată compania! Face parte din echipa Bertis de 13 ani, vine în fiecare zi la ora 4:30 și, fiind magazioner, este responsabil de mărfuri și rulajul lor. Trecând de partea cealaltă a echipei, Zsolt a venit la Bertis ca șofer-livrator și s-a alăturat depozitului în urmă cu aproximativ 10 ani. Astăzi este manager de depozit, iar sarcinile lui sunt relația cu clienții, gestionarea măr-furilor și organizarea șoferilor.

Cum arată munca la depozit și ce presupune ea?

Zsolt: Acum câțiva ani, când am ajuns aici, am învățat timp de o lună numai cum să descarc și să cântăresc marfa... pe bune! Această operațiune este una importantă în munca noastră la depozit. Și aș spune de la început că munca noastră se bazează pe echipă! Împreună pornim totul, ne fixăm obiectivele zilnice și ne împărțim sarcinile. Toate procesele noastre de muncă au ca scop aprovizionarea cu marfă a depozitului, rulajul mărfurilor și deservirea clienților. La toate acestea trebuie să fim atenți la organizarea și urmărirea comenzilor!

Ernő: Practic depozitul este punctul de unde pleacă marfa! Așa că suntem responsabili de o organizare cât mai eficientă ca lanțul să nu sufere, mă refer aici la agenții de vânzare și la clienții noștri. Pregătim mărfuri-le pe rampa de încărcare, asigurăm în permanență reaprovizionarea, căci ideea este de a avea întotdeauna marfă în depozit. Fără marfă nu putem satisface nevoie clienților noștri!

Ce înseamnă de fapt echipa voastră?

Ernő: În fiecare coleg nou, care vine la noi, mă regăsesc! Pentru că fiecare are nedumeririle lui la început, îi îndrum să pună întrebări. Acesta este singurul mod în care ne putem ajuta! Cred că rolul echipei este de a ne susține unul pe celălalt astfel încât activitatea să aibă un flux perfect. Dacă fiecare din noi iese în întâmpinarea celuilalt, problemele se rezolvă mai repede și la urmă se văd doar soluțiile. Suntem în primul rând oameni și se întâmplă câteodată să avem moralul la pământ... sunt colegi, de exemplu, care dacă fac o greșeală se prăbușesc, iar noi suntem aici să îi ridicăm. La fel și cu laudele, acestea sunt împărtășite – nu sunt ale mele, nu sunt ale lui Zsolt – ci sunt ale echipei! Dacă există voință și putere, trecem peste toate și cred că de aceea suntem astăzi aici și în acest punct!

Zsolt: În primul rând aș spune că echipa înseamnă comunicare! Prin comunicare problemele se rezolvă și încercăm să creăm o stare bună de spirit, iar atunci rezultatele sunt la același nivel! În al doilea rând, când vine vorba despre colegii, avem o regulă: întotdeauna noul venit e trimis la cel mai vechi și experimentat... El trebuie să-și însușească repede „trucurile” meseriei, iar noi ca echipă îi susținem și cred că de aceea aici la depozit reușim să facem lucrurile să funcționeze. Pentru asta le mulțumim tuturor colegilor.

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric