Continuă miracolul fotbalistic din Sfântu Gherorghe

| de Blogger | în categoria Evenimente

Echipa înființată cu abia opt ani în urmă a pornit din campionatul județean, a urcat treaptă cu treaptă, și astăzi este între primele șase formații din România, jucănd meci de meci cu foste campione ca FCSB (fosta Steaua), CFR Cluj, Viitorul Constanța, Astra Giurgiu sau Universitatea Craiova.

Aventura echipei din Sfântu Gheorghe în prima ligă a început în vara lui 2017, și mulți au privit cu scepticism spre echipa noastră, considerând că Liga I va fi numai o scurtă oprire pentru Sepsi OSK. După un început de sezon mai greu, sosirea lui Eugen Neagoe ca antrenor principal a dat un nou avânt echipei, care practicând un fotbal din ce în ce mai bun, nu numai că a evitat retrogradarea, dar a terminat pe locul al nouălea primul sezon în Liga I.

Văzând evoluția bună, conducătorii echipei au fixat un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul 2018/2019: terminarea în primii șase și implicit calificarea în play-off. Având un parcurs echilibrat, echipa - ce-i drept nu fără emoții - a atins și acest obiectiv, așadar Sepsi OSK dă piept săptămână de săptămână cu cele mai bune echipe din România. Continuă așadar miracolul fotbalistic din Sfântu Gheorghe, și văzând că echipa și-a atins până acum toate obiectivele stabilite, cine știe ce succese ne rezervă viitorul. Povestea de succes a echipei Sepsi OSK demonstrează perfect că munca perseverentă și cinstită aduce rezultate și că se pot obține performanțe remarcabile și într-un oraș mic, ca Sfântu Gheorghe. Ca una dintre sponsorii echipei, Bertis Srl. consideră foarte importantă sprijinirea talentelor locale, și e mândră de faptul că Sepsi OSK poartă renumele orașului în toată lumea.

Felicitări pentru rezultatele de până acum și mult succes în continuare Sepsi OSK!

1

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric