Calitatea ne obligă – cultura consumului de pălincă

| de Blogger | în categoria Evenimente

În regiunea noastră, producția pălincii are o tradiție de lungă durată, dar utilizarea de materii prime de înaltă calitate și aplicarea unui proces perfect de fabricare aparține prezentului.

Mulțumită pălincilor de fructe, care poartă numele de Sanct Georgius, pregătite de compania Potio Nobilis, putem face parte din experiența de consum al unei pălinci de calitate superioară. Străduința celor doi maeștri țuicari spre perfecțiune are ca rezultat o băutură deosebită, care poartă în sine aroma originală a fructului, fără niciun miros specific. Acest lucru este demonstrat cu desăvârșire de multiplele premii, care au fost câștigate la cele mai prestigioase concursuri cu aceste produse remarcabile.

Cunoașterea și evaluarea pălincilor de fructe este o disciplină separată, care acum începe să prindă rădăcini în regiunea noastră.

În 2015 s-a înființat Ordinul Cavalerilor Transilvăneni de pălincă, care, anul acesta s-a mărit cu trei membrii noi din Sfântu Gheorghe. Meșterul Antalfi Zoltan a înnobilat cu sabia ornamentală a ordinului pe cei trei membrii noi: Bodó Csaba, Füstös Imre și Berszány Tibor. Scopul principal al ordinului este de a conserva și promova tradițiile de secole ale fierberii pălincii.

Vă oferim o gamă largă din pălincile de fructe Sanct Georgius în fiecare restaurant, precum și în magazinele noastre, de unde se pot achiziționa aceste băuturi deosebite.

palinka-lovagren-2
palinka-lovagrend-1

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric