Noi suntem Bertis - Katica și Sándor

| de Captain Bertis | în categoria Reflector


Noi suntem Bertis

Sándor: Am venit cu părul împletit și colegii mei mi-au dat porecla de Viking.

Katica: Noi suntem șefii al departamentului de prelucrarea a cărnii de pasăre. Treaba noastră este să împărțim munca. Lucrez cu mai multe persoane, n-am avut experiență profesională când am venit aici. Am format o echipă foarte coerentă. Avem grijă de personalul nostru pentru a ne face treaba în mod eficient.

Sándor: Trebuie să fim atenți la produse, la calitate, să ne asigurăm că totul funcționează bine.

Katica: Am lucrat într-o profesie complet diferită timp de 20 de ani și lucrez aici de aproape 17 ani.

Katica: Nu am mai lucrat până acum într-o comunitate de asemenea dimensiuni, pentru că la slujba mea anterioară eram mult mai puțini, iar eu nu aveam acest rol, așa că acum este o provocare mai mare. Înseamnă că lucrez cu mai mulți oameni, iar la început produsele îmi erau complet necunoscute. Am format o echipă foarte coerentă, totul merge bine, am o echipă foarte bună de colegi. Uneori există conflicte, dar rezolvăm totul.

Sándor: E ca și vremea, sunt momente când ești bine dispus, sunt momente când ești prost dispus, dar munca merge bine în continuare. A fost o provocare pentru mine la început, pentru că nu cunoșteam produsele.

Katica: Verificăm materia primă pentru a ne asigura că este corectă, altfel nu o acceptăm. Principalul lucru este să fie de bună calitate. Dacă este de proastă calitate, îl trimitem înapoi, dacă nu este bun, îl trimitem înapoi.

Sándor: Verificăm materia primă pentru a ne asigura că este de bună calitate.

Katica: Calitatea bună, atenția este cel mai important lucru pentru a face o treabă bună. Este întotdeauna proaspătă, de bună calitate și făcută din carne.

Sándor: Produsele noastre sunt, de asemenea, foarte îndrăgite de copiii mei. De aceea mă roagă mereu să le aduc salam și cârnați, pentru că le plac foarte mult.

Katica: Aici am învățat meseria complet, aici am învățat totul.

Sándor: Nu a fost ușor, dar mulțumesc lui Dumnezeu că o am pe tanti Katica, ea m-a ajutat, ea este profesoara mea.

Katica: În fiecare zi există câte un lucru mic care este o experiență.

Sándor: Pentru mine fiecare zi este o experiență!

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric