Cardul de recompensă Bertis – un semn de apreciere pentru fidelitatea Dumneavoastră

| de Captain Bertis | în categoria Informativ

În luna aceasta am găsit pozitiv, dar și necesar, să vorbim mai detaliat despre cardul Bertis, un card care însoțește serviciile și ofertele magazinelor noastre. Prin acest card Dumneavoastră, ca și client al nostru, beneficiați de reduceri exclusive, putând în același timp să participați și la diverse acțiuni comerciale.

CE ESTE CARDUL BERTIS?

Cardul Bertis este un instrument de recompensă în cadrul unui program prin care firma Bertis dorește să vă mulțumească pentru fidelitatea Dumneavoastră. Programul a fost lansat la data de 1 iulie 2020 și se referă la posibilitatea utilizării unui card Bertis, atunci când faceți cumpărături în rețeaua noastră.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARDUL BERTIS?

Prin scanarea cardului de recompensă Bertis la casă se înregistrează o valoare a cumpărăturilor Dumneavoastră care se transformă în puncte. Prin intermediul punctelor acumulate puteți achiziționa ulterior produse din magazinele noastre.

DE UNDE SE POATE OBȚINE CARDUL BERTIS?

Cardul de recompensă Bertis se poate solicita la casele de marcat din orice magazin Bertis sau online. Fiecărui participant la program i se va deschide un cont de client și acesta primește, ca urmare a înscrierii în program, cardul de recompensă Bertis aferent acestui cont. Foarte important de știut este faptul că nu se percepe niciun fel comision de administrare a contului cardului de recompensă. Cardul devine activ imediat după confirmarea adresei de e-mail.

La fiecare cumpărături

Punctele de recompensă se acordă pentru achiziționarea oricărui produs din oferta magazinelor, pentru care plata se face cu card bancar sau numerar.

Punct de recompensă

Pentru fiecare 10 lei achitați, clientul va primi 1 punct de recompensă.

Tichete de masă

Nu se acordă puncte de recompensă pentru plata cu tichete de masă sau tichete cadou, indiferent dacă sunt pe suport de hârtie sau card.

Reduceri și țigări

Nu se acordă puncte de recompensă pentru produsele din tutun și pentru produsele aflate în alte promoții semnalizate ca atare la raft.

Vă mulțumim că alegeți să cumpărați din magazinele Bertis și vă așteptăm mereu cu drag și oferte proaspete. Nu uitați să luați cardul Bertis cu voi!

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric