IX. Concurs de gătit la ceaun la zilele Covasnei

| de Blogger | în categoria Evenimente

Dacă sunt zilele orașului la Covasna, atunci aleile sunt impregnate cu parfumuri aromate. Acest concurs a devenit aproape o tradiție, deoarece și anul acesta a fost organizat, sărbătorind a IX-a ediție. Principalii organizatori ai concursului au fost ASIMCOV și Ordinul Cavalerilor Szabadtűzi din Transilvania.

La concurs s-a înscris un număr frumos de participanți, din 18 ceaune s-a simțit un mirosul plăcut. Plimbându-ne printre ceaune ne-am dat seama că nu invidiem membrii juriului, deoarece vor avea o sarcină grea de îndeplinit: fiecare ceaun în parte a fost incredibil de gustos, mesele au fost frumoase, îmbietoare și aranjate cu bun gust, iar echipele voioase.

Am așteptat cu multă nerăbdare anunțarea rezultatelor, care au fost precedate de o tragerea la sorți: s-a decis care va fi echipa participantă va lua parte gratuit la Festivalul Sarmalelor din toamnă, care va fi organizat în Sfântu Gheorghe. Participarea gratuită a echipa norocoase la festival va fi asigurată de firma noastră.

Locul întâi al concursului de gătit la ceaun a fost acordat echipei „Inimi” de la Spitalul de cardiologie Dr. Benedek Géza. În ciuda faptului că au luat prima dată parte la un concurs de gătit, au reușit să se strecoare în inima juriului. Pe bună dreptate, pentru că mâncarea preparată a fost foarte gustoasă.

A fost premiată și cea mai tânără echipă a cărei vârstă medie a fost de 23,5 ani. Pachetul cadou oferit de Bertis Group a fost înmânat echipei „Îngerii păzitori” – Transilvania Broker, pentru că ei au vândut cea mai mare parte din mâncarea gătită.

Felicităm echipele participante, ne vedem anul viitor, iar înainte ne întâlnim la Festivalul de Sarmale, la Sfântu Gheorghe!

Galerie foto

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric