Bertis a câștigat două premii la gala Topul Firmelor din județul Covasna

| de Blogger | în categoria Evenimente

Bertikris Srl. a primit premiul întâi la categoria Industrie - prelucrarea și conservarea cărnii printre întreprinderile mijlocii. Bertis Srl. a terminat prima la categoria Comerț - comerț cu ridicata al cărnii și al produselor din carne printre întreprinderile mari.

Fondată la începutul anilor ’90 ca o afacere de familie în domeniul comercializării produselor alimentare, Bertis s-a consolidat ca un grup care operează preponderent în domeniul industriei cărnii, comercializării produselor alimentare și alimentație publică. Astăzi firma are peste 1000 de angajați.

Am edificat un nou sediu modern, o fabrică de prelucrare a cărnii între 2006 și 2010, un atelier de brutărie-patiserie în 2012, depozite frigorifice, toate utilate și organizate la standarde europene. Producția noastră funcționează conform standardelor EU (ISO 9001 și SR EN ISO 22000).

Ne implicăm activ în viața comunității locale. Suntem principalul partener și finanțator al Fundației Comunitare Covasna în programul Card Comunitar, a cărei misiune este îmbunătățirea vieții localnicilor prin mobilizarea lor și dezvoltarea resurselor în vederea susținerii inițiativelor venite din partea comunității.

diploma-bertikris-srl
diploma-bertis-srl

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric