2017 posztjai | Blog

XV. Háromszéki Kolbászparádé

Idén 15. alkalommal került megszervezésre a Háromszéki Kolbászparádé a Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, az ASIMCOV – Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége, valamint a SVESZ – Sepsiszentgyörgyi Vendéglátóipari Egységek Szövetsége által.

Visit Covasna

A helyi értékek támogatása mindig is fontos volt számunkra. Kovászna megye rengeteg szép, különleges, a hosszú idők történetét hordozó hellyel rendelkezik, mely minden erre látogatót elkápráztat – ha ide találnak.

Építők napja, 2017

Hatodik alkalommal került megszervezésre a rendezvény, amely egy 1989 előtti hagyományt éleszt újra és arra hívatott, hogy a tervezőket, építőket és megrendelőket egy kellemes hangulatú találkozó keretében közös beszélgetésre buzdítsa a jelen problémáiról és a jövő lehetőségeiről az építőipar területén.

Sepsi Rádió a Central Vendéglőben

A műsorban szó esett a telefonmentes vacsora kedvezményezésünkről, az élőzenés estekről és az új specialitásokról is.

Mi a közös egy törökországi és egy koreai mesterszakácsban és a Central Vendéglőben?

Románia legnagyobb gasztró-eseményére, az East European Culinary Cupra, idén Brassóban került sor. 27 ország, köztük Törökország, Korea, India leghíresebb séfjei vettek részt. A három napos esemény keretén belül az a megtiszteltetés ért minket, hogy a meghívott mesterszakácsok ellátogattak a Central Vendéglőbe is.

Erdélyi „Perkő” Gyermek- és Ifjúsági Táncegyüttesek Találkozója

A Kézdiszentlélek fölötti szent hegyen június 10-én 39 gyermek- és ifjúsági tánccsoport gyűlt össze, több mint ezerszáz táncot szerető szív. A tavalyi évhez hasonlóan, az az öröm ért bennünket, hogy mi szolgálhattuk fel az ebédet számukra.

Védjük együtt környezetünket! - Környezetbarát Big Mama Delivery

Mindannyian szeretnénk úgy élni az életünket, hogy nyom maradjon utánunk. Viszont biztosak vagyunk benne, hogy ezt a nyomot Ön sem későn lebomló műanyag szemét formájában képzeli el. Számunkra is fontos a környezetünk jövője, ezért mostantól, rendelés esetén, lehetősége van műanyag evőeszköz nélkül kérni ételét!

Szent György Napok 2017

Az eredményes hétköznapok jutalma az ünnep. Az ünnep pedig akkor igazi, ha mindenki magáénak érzi. Ezen gondolatok vezéreltek minket a városnapok támogatására, hisz fontosnak tartjuk a közös ünneplést a város lakóival.

Progresiv Awards 2017

A Sepsiszentgyörgy központjában található Bertis Gold üzletünkkel előkelő helyezést értünk el a Progresiv Awards versenyen!

Mitől tud nagyra nőni egy cég?

A növekedés titka

Amikor a sepsiszentgyörgyi Bertist megismertem 2 éve, már akkor is nagynak számítottak, mert 400 körüli munkatársuk volt. A múlt héten ez a szám meghaladta a 950-et. Felmerül a kérdés: mi a növekedés titka?