Csabai szalámi

a hagyomány és innováció szülötte.
Sertéshús

A Csabai szalámi finom füstölt szalámi, amelyet hagyományos módon, csak a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával állítunk elő. A paprika enyhén pikáns jellege kulcsszerepet játszik a szalámi ízében.

Csabai szalámi

A Csabai szalámi finom füstölt szalámi, amelyet hagyományos módon, csak a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával állítunk elő. A paprika enyhén pikáns jellege kulcsszerepet játszik a szalámi ízében. A Csabai szalámi kimondottan Önöknek készült. Olyan, mint a híres Csabai kolbász, csak kicsit más.

Kulináris utazásra hívjük Önöket, mivel e termék fogyasztása több puszta étkezésnél. Több évtizedes elhivatottság, szakértelem, odaadás és minőségi, válogatott alapanyagok biztosítják a Csabai szalámi sikerét. Ez nem csak egy szalámi, ez mindenki kedvenc szalámija! Elégedettségünk az Önök megelégedésén alapul, így biztosra kell menjünk e termék esetében is. Ez a szalámi minden, amire csak vágyhat, fűszeres, pikáns mégis kiegyensúlyozott, és az ízek kavalkádja tökéletes harmóniát alkot. Ez az a fajta különleges készítmény, amely minden étkezést emlékezetesebbé tesz.

100 gramm Csabai szalámi elfogyasztása egy felnőtt becsült napi kalóriabevitelének körülbelül 14%-át teszi ki, akinek körülbelül 2000 kalóriára van szüksége naponta. Termékünk 272 kilókalóriát, azaz 1128 kJ energiaértéket tartalmaz. 22,4 g zsírt és 15,2 g fehérjét tartalmaz.