Paprika kolbász

mert fűszeresen szép az élet!
Sertéshús

A Paprika kolbász sóval és fűszerekkel ízesített, bélbe töltött darált hús, amit füstöléssel, sózással, vagy szárítással tartósítunk. Szendvicsek, hidegtálak alkotóeleme, sok, tipikusan magyarnak számító étel hozzávalója.

Paprika kolbász

A kolbász sóval és fűszerekkel ízesített, bélbe töltött darált hús, amit füstöléssel, sózással, vagy szárítással tartósítunk. Ennek az ételnek rengeteg változata van, viszont vannak tipikus alkotóelemei. A magyar kolbászok készítésénél a pirospaprika csaknem olyan alapvető hozzávaló, mint a só és a bors. Mi is létrehoztuk saját, hagyományos receptünkön alapuló kolbászunkat. A Paprika kolbász amellett, hogy szendvicsek, hidegtálak alkotóeleme, sok, tipikusan magyarnak számító étel hozzávalója, így szinte elmaradhatatlan a paprikás krumpliból, rakott krumpliból, illetve a lencse- vagy krumplifőzelék mellől. Különleges ízének köszönhetően az év bármely részében fogyasztható, legyen az egy szokásos reggeli étkezés, vagy egy ünnepi találkozás.

Eláruljuk elkészítésének kulcsát is: a titok az, hogy nincs titok. Kollégáink szakértelme és tapasztalata garantálja a termék sikerességét, a különleges összetevő, az odaadás, mellett.

100 gramm Paprika kolbász elfogyasztása egy felnőtt becsült napi kalóriabevitelének körülbelül 23%-át teszi ki, akinek körülbelül 2000 kalóriára van szüksége naponta. Termékünk 458,8 kilókalóriát, azaz 1900,4 kj energiaértéket tartalmaz. 39,6 g zsírt tartalmaz és 22,4 g fehérjét. A Paprika kolbász füstölt termék.