Szeletelt Székely szalámi

titkos fűszerkeverékkel ízesített csemege!
SertéshúsMarhahús

A Székely szalámi íze jellegzetes, intenzív és összetéveszthetetlen. Minden egyes falat közelebb hozza Önt Erdély ízvilágához.

Szeletelt Székely szalámi

A Székely szalámi kiváló minőségű száraz szalámi, amely válogatott sertés- és marhahúsból, különleges fűszerezéssel készül. Hagyományos recept szerint készül, összetevőit szigorú szabályok szerint válogatva. A Székely szalámi íze jellegzetes, intenzív és összetéveszthetetlen. Minden egyes falat közelebb hozza Önt Erdély ízvilágához.

A Székely szalámi receptje olyan, mint a népmesék: a szájhagyomány útján, hosszú időn keresztül terjedt elkészítési mód és hozzávalók listája az azt kipróbáló emberek által vált különlegessé és tökéletessé. Elkészítése a székelyek mindennapi életéhez és gasztronómiai hagyományaihoz kapcsolódik. Ízvilágának köszönhetően bármilyen esemény gasztronómiai részének fénye lehet.

100 gramm Székely szalámi elfogyasztása egy felnőtt becsült napi kalóriabevitelének körülbelül 21%-át teszi ki, akinek körülbelül 2000 kalóriára van szüksége naponta. Termékünk 412 kilókalóriát, azaz 1707 kj energiaértéket tartalmaz. 35,2 g zsírt tartalmaz és 21,7 g fehérjét. A Székely szalámi füstölt termék.