Zöldséges párizsi

majdnem olyan, mint egy saláta!
SertéshúsCsirkehús

A zöldséges párizsi egy főtt, füstölt termék, mely sertéshúsból, csirkemellből, szalonnából és 15% piros és zöld paprikából készül.

Zöldséges párizsi

A zöldséges párizsi igazi csemege a hentestermékek világában. Egyesíti a szakértelmet és a különleges ízeket, valamint munkatársaink bámulatos tehetségét. Ebben a termékben egyesül a több évtizedes hagyomány és a folyamatos fejlődésre való törekvés. Amellett, hogy nagyon tápláló, minőségi termék, íze és zamata egyértelműen megkülönbözteti a versenytársaitól.

A gondosan válogatott alapanyagok garantálják, hogy valóban felejthetetlen kulináris élmény legyen e termék fogyasztása. A zöldséges párizsi egy főtt, füstölt termék, mely sertéshúsból, csirkemellből, szalonnából és 15% piros és zöld paprikából készül. Az évek során termékkínálatunk ikonikus darabjává vált. A zöldséges párizsi készítésének igazi szakértőjeként saját, egyedi receptúránkat használjuk, olyan termék létrehozása érdekében, amely minden korosztály kedvence lehet.

100 gramm zöldséges párizsi elfogyasztása egy felnőtt becsült napi kalóriabevitelének körülbelül 10%-át teszi ki, akinek körülbelül 2000 kalóriára van szüksége naponta. Termékünk 195,5 kilókalóriát, azaz 812,5 kj energiaértéket tartalmaz. 14,7 g zsírt tartalmaz és 11,6 g fehérjét.