Târgul de toamnă, 2016

| de Blogger | în categoria Evenimente

Ultima săptămână din august este mereu al orașului Târgu Secuiesc. În aceste zile orașul se îmbracă în haine de sărbătoare și își invită vizitatorii cu tot ce e mai bun și mai frumos. Piața principală se acoperă cu minunății artizanale, parcul cu copii dornici de joacă, cu tineri odihnindu-se și bătrânei pașnici, iar atmosfera plăcută este asigurată de muzicienii de stradă. Această atmosferă de poveste nu este totul. Zilele plăcute sunt înlocuite cu serile încântătoare care aduc artiști pe scenă, alături de care se pot distra atât cei mari, cât și cei mici.

Programul evenimentului a fost și anul acesta unul de calitate. La târgul de meșteșuguri, din piața centrală, s-au putut achiziționa obiecte tradiționale, unele mai frumoase ca celelalte. În timp ce părinții se plimbau prin târgul de meșteșuguri, copiii au putut participa la diferite jocuri, concursuri de îndemânare și au putut întreprinde activități de meșteșuguri în orașul copiilor.

În fața Primăriei au cântat artiștii locali și cei invitați, asigurând o atmosferă cu adevărat bună pentru oaspeții evenimentului, care s-au putut odihni așezându-se pe baloturile din paie aflate în jurul artiștilor. În fiecare seară, pe scenă au cântat artiștii talentați din oraș, artiști veniți de peste hotare și mândria orașului, László Attila. Punctul culminant al evenimentului și în același timp surpriza serii a fost concertul Omega. După concert au urmat artificiile însoțite de renumita melodie „fata cu părul de perle”, transformând momentul într-unul unic și memorabil.

Așa a fost anul acesta Târgul de toamnă. Un eveniment drag și cu atmosferă familială, pe care o susținem cu mândrie de 5 ani.

Târgul de toamnă, valoarea recoltei. Și noi credem asta!

Galerie foto

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric