Jubileu – 20 de Ani pentru Bertis

| de Blogger | în categoria Reflector
klozer-ferenc

Dragi cititori și clienți Bertis, ne dorim să descoperiți universul Bertis. Devotamentul și știința, cu care dezvoltăm și inovăm gustul produselor noastre, sunt datorate oamenilor ce lucrează aici. Oamenii sunt cei care pun amprenta pe serviciile și produsele noastre, iar aceștia sunt familia care întregesc marca Bertis.

În această lună se împlinesc 20 de ani de când unul dintre oamenii de bază de la noi și-a început cariera Bertis. Totul a început în 2001, când la Bertis lucrau mândri doar 17-18 angajați, printre ei și personajul nostru, care a lucrat mai întâi în depozit, după care livrator, ceva mai târziu agent comercial, iar mai apoi, ca rezultat al muncii sale, să ajungă director comercial! Este vorba despre Klozer Ferenc și el sărbătorește luna aceasta un adevărat Jubileu: 20 de ani la Bertis. 20 de ani înseamnă o viață am putea zice si aceștia pot fi și pentru o căsnicie câteodată prea mulți! Dar interlocutorul nostru păstrează și astăzi aceeași poftă de viață pentru munca sa ca și la început! În prag de sărbătoare avem trei întrebări pentru Klozer Ferenc.

Ce înseamnă acest timp petrecut în același loc, și cum a început de fapt totul?

„Pentru mine, acești ani înseamnă realizare și bucurie, înseamnă încredere, experiență, provocări și dezvoltare! Mă refer atât la dezvoltarea mea personală, cât și în cadrul grupului Bertis. Adevărul este că întotdeauna mi-a plăcut să am de-a face cu oamenii, să comunic cu ei, să negociez, să cumpăr și mi-a plăcut să vând... ceea ce de fapt fac chiar și acum, bineînțeles într-un mod organizat și calculat. Dacă mă uit la acești ani, îmi dau seama cu plăcere că au trecut frumos, și nu regret nimic! Cred că într-o meserie, asta este cel mai important, să faci ceea ce îți place și atunci o faci cu dăruire. Și înainte de Bertis am lucrat de fapt în comerț, așadar se pare ca am avut gustul lui în sânge! Săptămânal făceam aprovizionare chiar de la Bertis, încă de pe strada Câmpului și atunci l-am cunoscut pe domnul Tibor Berszany, care mi-a propus să lucrez la Bertis. Am acceptat si așa a început totul. Pentru colegii care sunt la începuți îmi doresc sincer ca ei să înțeleagă că noi suntem aici ca o familie, unde fiecare are șansa să-și aducă contribuția și să-și realizeze visul. Dacă ai încredere în ce faci și ești susținut pe drumul tău, atunci rezultatele vor fi pozitive. Iar eu am învățat în acești 20 de ani că se poate.”

Bertis este astăzi o marcă consacrată și apreciată nu numai în Sfântu Gheorghe și județul Covasna! Multă lume cunoaște gustul tradițional și calitatea produselor Bertis, și mulți dintre Dvs. au intrat cel puțin o dată într-una din locațiile Bertis, dar puțini știu cum arată o zi în spatele „scenei“ Bertis. Așadar, cum arată ziua ta de muncă?

„Încep în fiecare zi munca la ora șase, îmi place să mă asigur că totul pornește bine. Cred că startul unei zile este foarte important! Ca director comercial trebuie să coordonez toată activitatea comercială, care este compusă din multe elemente. Pendulez între ședințe, telefonate, negocieri, comenzi, și – nu în ultimul rând – între colegi! Sunt zilnic în depozite, coordonez marfa, transportul, elaborez oferte și multe altele. Poate părea o rutină dar nu este așa căci toate zilele sunt diferite, deoarece mereu se întâmplă altceva! Produsele noastre sunt diferite, clienții noștri sunt si ei diferiți iar când lucrezi cu peste 1.500 de clienți credeți-mă că nu ai cum să vorbești de o rutină.“

Ce reprezintă Bertis pentru tine?

„Simplu și din tot sufletul: este a doua mea familie! Sper să fac parte mult timp și de acum încolo din aceasta echipă. Tot odată am încredere în produsele noastre și în rezultatele munci noastre, prin care oferim un viitor copiilor noștri. Pe plan profesional pentru mine - cel care a crescut “in poalele firmei”- mă bucur, că am fost și sunt parte din lanțul creării unui brand puternic și a unui grup stabil. Datorită devotamentului și valorilor comune, sunt aici de 20 ani și mă simt bine!“

Îi urăm și noi lui Ferenc toate cele bune, la cât mai mulți ani de Bertis și, de asemenea, mii de mulțumiri pentru activitatea și devotamentul său!

Comentarii

Nu sunt comentarii.

    Comentariul Dvs.

    Istoric